Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mantaniro
megérkezett az ülés?
ha kell a tartó az is megman
ittvan
Hello!Elektronika érdekelne ha működik rendesen.Képet tegyél már fel róla...
Szerintem tolómérővel, és a fényes részen ahol a betétek is vannak :D
hello van egy power elektronikám mitohoz 6000ft
és egy hátsó rúgom 5000ft ért
mivel és hol mérted? Úgyértem hogy a tárcsa melyik felén, és mivel mérted..
5mm
Hány mm vastag?
7000Ft ha az jó
mennyiér adod?
Üdv mindenkinek!Egy tökéletesen új állapotó szívócsonkot nem cserélne senki egy önindító relére meg bowdenezésre ár/arányban kiegyezünk :) Fontos lenne!
Helló mindenkinek!
Van 1 eladó első tárcsám valakit érdekel?
mert akk megtartom neked!
bocs!
csak új msn-t kellett csinálnom!
meg ideis regiznem
vegyél fel msn-re:robi2206@hotmail.com
Igen a karbiért tépem a számat már vagy egy hete.
hello!
neked kell a Dellorto 34-es karbi?
cagiva,gilera bontott alkatrészek eladók
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
Nyilván nem több ezer km-eseket keresek. Régen, mikor nem tudtam magamnak megengedni, akkor volt pl egy 500km-es dugóval.
De jogos, dugó nélkül is jó lenne a henger ép nicasil réteggel, szorulatlanul.
Ma néztünk egyet, a nicasil réteg pattogzott le róla, de holnap hoznak egyet, hátha az jó lesz. Ősszel még annyi hengert találtam itt fórumon, most meg sajnos semmi.
Pár napja volt egy ilyen kérdés. olvass vissza
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem/kérésem, hogy MITO vásárlásnál milyen dolgokra/típusbetegségre kell odafigyelni és tapasztalatokat is szivesen olvasnék a mito-rol!Az az igazság h szerintem 125ös motorok közül a legszebb (91-92)
Vagy ha jó állapotú megbízható mito lenne valakinek eladó linkeljen!Előre is köszi!
Toni
Előző HSZ-t nézd. bocsi.
Valami elérhetőséget adj,amire tudom küldeni a képeket, és beszélni tudunk.Addig semmi :)
A blokk ugyanaz, és ha jól tudom a váz olyan mint az evo-é :D Csak az idomok és a kipufogó különbözik.
Szerintem a hibák hasonlók lehetnek mint a mitoknál, de attólis függ, hogy hány éves a gép :D