Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
nem találtam planet fórumot ugyhogy itt kérdeznék

az lenne a kérdésem h akinek van/volt vagy ismeri a planet általános hibáit,betegségét, l tudná-e írni nekem?

még 1 kérdés:ezekbe a gépekbe ugynaz a blokk van mint a mitokba?
Én a használt dugókba nem biznék :)
eladó
Dellorto 34-es síktolattyús karbi szívócsonkal
20eFt
képed van róla?
addig semmi
tegnap beszéltük hogy kérdezzem meg fórumon :D
Sziasztok!

Keresem 1-es (90 - 8 PF) mitohoz az alábbi alkatrészeket:
Kuplungbowden, fordulatszámmérő spirál, és henger.
A henger leginkább dugattyúval kéne jó állapotban.
Ha van egyéb alkatrész, az sem hátrány.
akinek van, hogy dobjon egy sms-t a számomra, és majd felhívom.(valszeg egy másik számról) vagy írjon egy mailt/ vegyen fel msnre: pityke4@freemail.hu
A számom 20/4649675
Nekem van. Mondj rá egy árat , és megegyezünk!
Egy gyújtáskapcsoló+kulcs menyi pénz lehet?
köszi már meg is rendeltem
elektronikai boltba lehet olcsóbban kapsz , mint itt.
Köszi szépen kipróbálom:)
Hello!
94-es mito-hoz önindítóreléje van e vkinek?
ha van írjon már léci!
kösz!
A kép: apracing
Én ilyet vettem, és tökéletesen jó: =wmi|../kep_dizajn/nagyvas_copyright1.gif|C|15&sia=nagyvas&hash=25a0b14
48bcbfaac794d3aacff8412a4]ap racing

És ne 93-masként keresd, hanem 91-92.
Nagyvason a 165268 termék.
skacok! melyik jó 93as (I-es)Mitohoz?

Newfren első fékbetét

AP Racing első fékbetét

Köszöntem!
Hello

Az a kérdésem nem-e tud valaki eladó hengert 92-es mitohoz, lehetőleg jó állapotban lévőt :D
Köszi
Az előzőnek meg a gyárba adták
Jaaa és ő még az az előtti tulajtól aki szintén nem használta fel őket
Előző tulajtól kapta
cahampion n2c
Sziasztok aki tud nekem olyan oldalt ahol lehet 2000-es Mitohoz alkatrészeket az írja már le nekem köszönöm.. ja meg hogy milyen gyertyát ajánlotok hozzá? köszi
azokat nem értem hg ha soha nem volt problémája vele akkor mi a reteknek hozzá egy fél motor még alkatrésznek...biztos csak úgy vette tartaléknak
"nemrég kapott új fékbetéteket. A motor kisebb-nagyobb túrákra használtam"

Ezt írja a csávó. Nos, ha azt nézzük. Ma felteszi a hirdetést, kicseréli a fékbetéteket vadonás újra. 2hét múlva elmegy pár napos túrára erdélybe (mert ugye használja kissebb nagyobb túrákra) akkor már rögtön nem vadonás új és lehet hogy má' cserélni is kell :D

Na meg ez a "Most cseréltem fékbetéteket, új gumit kapott a napokban" szöveg nálam felülmúlhatatlan. Van amelyik hirdetés már 1éve fennt van. Osszatok szorozzatok :D
Meg lehet kövezni :D
Ha igaz akkor nem tűnik rossznak, bár a csávó nemnagy májer ha dicsekszik, hogy törzskönyves, mivel az mindennek van amin rendszám :D
A bejáratós duma az érdekes, lehet hogy nem megy jól és azért mondja, hogy ne húzd meg a száját, de ha ősszel újitották fel akkor már szerintem rég bejáratta... Ha van valami számla féleség mondjuk a dugóról, akkor nem kamu a felújitás. Én minden számlát / blokkot elteszek :D
Üdv!

Segítsetek! Egy full egészséges 1-es kereklámpás mitonak mennyi kompressziónak kellene lennie?