Keresem 1-es (90 - 8 PF) mitohoz az alábbi alkatrészeket:
Kuplungbowden, fordulatszámmérő spirál, és henger.
A henger leginkább dugattyúval kéne jó állapotban.
Ha van egyéb alkatrész, az sem hátrány.
akinek van, hogy dobjon egy sms-t a számomra, és majd felhívom.(valszeg egy másik számról) vagy írjon egy mailt/ vegyen fel msnre: pityke4@freemail.hu
A számom 20/4649675
Sziasztok aki tud nekem olyan oldalt ahol lehet 2000-es Mitohoz alkatrészeket az írja már le nekem köszönöm.. ja meg hogy milyen gyertyát ajánlotok hozzá? köszi
"nemrég kapott új fékbetéteket. A motor kisebb-nagyobb túrákra használtam"
Ezt írja a csávó. Nos, ha azt nézzük. Ma felteszi a hirdetést, kicseréli a fékbetéteket vadonás újra. 2hét múlva elmegy pár napos túrára erdélybe (mert ugye használja kissebb nagyobb túrákra) akkor már rögtön nem vadonás új és lehet hogy má' cserélni is kell :D
Na meg ez a "Most cseréltem fékbetéteket, új gumit kapott a napokban" szöveg nálam felülmúlhatatlan. Van amelyik hirdetés már 1éve fennt van. Osszatok szorozzatok :D
Meg lehet kövezni :D
Ha igaz akkor nem tűnik rossznak, bár a csávó nemnagy májer ha dicsekszik, hogy törzskönyves, mivel az mindennek van amin rendszám :D
A bejáratós duma az érdekes, lehet hogy nem megy jól és azért mondja, hogy ne húzd meg a száját, de ha ősszel újitották fel akkor már szerintem rég bejáratta... Ha van valami számla féleség mondjuk a dugóról, akkor nem kamu a felújitás. Én minden számlát / blokkot elteszek :D
nem találtam planet fórumot ugyhogy itt kérdeznék
az lenne a kérdésem h akinek van/volt vagy ismeri a planet általános hibáit,betegségét, l tudná-e írni nekem?
még 1 kérdés:ezekbe a gépekbe ugynaz a blokk van mint a mitokba?