Hú basszus azt sem tudom mit csináljak! Kapom itt a jobbnál jobb ajánlatokat! Nem akarlak megbántani egyikőtöket sem! A kétgyűrűs az érdekel! A 2000 km es! Képet raknál fel?
Hello! Misoc! Érdekelne a henger dugattyú gyűrű tűgörgő csapszeg! Ha ezt odaadod 35 be akkor megegyeztünk! Ja és mennyit fog kibírni nekem az 1 gyűrű? És hogyhogy ki van szedve a 2000 km es blokk?
Hát dugót használtat nem nagyon érdemes...ez most lett meghónolva teszel bele 1 uj dugót és király lessz.Hengert oda adom 10 be dugót kapsz bele 20 ért és az biztos jó lessz 1 darabig!
Sziasztok mitosok! Tegnap vettem egy mitot ami be van sülve! Keresek rá minél olcsóbban hengert dugattyút gyűrűt és felső tűgörgőt! Akinek van az legyen szíves minél hamarabb írjon! Ja és árat is és ha lehet képet vagy hogy milyen állapotban van! Nagyon sürgős!
Azért egy versenykrossz nem éppen 39 lovas, a sima kapható 125-ös pl.: honda cr-ek 43 lóerősek, nembeszélve, ha még igazi versenykrosszról van szó , mert szerintem azok még fölötte vannak.
Egy kis retró 92es motorkatalógusból:mito 31le 415.000- mito lawson 36le 436.500- mito lucky exproler 36le 436.500 mito racing 42le! 563,500ft-- És itthon kereskedésben megvásárolható volt.. 42 le gyárilag hm a 125ös gyári versenykrossz max 39 ebböl a pénzből akkortályt 500as kawa gpz t , kle-t lehetett majdnem venni,tehát nagyon drága volt mivel szinte új tipus volt.Remélem érdekes volt a visszatekintés e tipus fénykorából.
amugy koszos nem volt idöm le takaritani,
de egy másik hengerem van 35-ért ami 2 gyürü asso verke dugoval val
és az fekete henger, nem ezüst de ugyan ugy feltehető.
blokról nem bontom meg a hengert mert az ugy vagy össze kopva nem bontogatom.
5+ postába meg tudunk egyezni a felső híddal együtt?:)
Hali!
vagy külön henger-dugó gyürü=35eft
-Upside arany elsó teló hibátlan komplett villahidakkal + tengely
-Első sárvédó polír
-Brembo féknyereg
-Féktárcsa
-Első lámpa
-Komplett műszerfal tartókonzollal
-Km meghajtás
Mail: balint.farady@gmail.com
Tel: 20 331 03 70
még ilyet