egy érdekes story:valakinek hátha volt hasonszörü története.A mito nevü motorkerékpár ált másfél hónapot ezek után beinditásra került majd jött a pofára esés ne emel ki a kuplung.Sebaj leragadt dzsúdoztattuk kb 2 órát nemjavult.A szerelö is próbálkozott :mese nincs bontani kell.Szétszette a tárcsa hibátlan összerakta nemjó újra bontás higitóba elmosta kissé felcsiszolta összerakás akkor csak hidegen emelt ki.Emberünk 3szorra bont új tárcsa kell összerakta kb 10km múlva müködik a genya kuplung.A történet x-aktás mulder skally ügynökök megkezdték a nyomozást.Most nézem regény lett.
helló! kéne egy plexi, bal kormánycsutka, első lámpa, esetleg fejidom, ha nem sikerül meghegeszteni az enyémet. és szerintem lehet hogy igényt tartanék a jobb oldali kormánykapcsolóra, mert nem mindig marad úgy a kapcsoló ha felnyomom a lámpát. mennyit kóstálnának külön a dolgok és egyben mennyibe adod oda? üdv
szeva! a markolat meg a kormányvégsulyok makulátlanok a fékkar is makulátlan kuplung karnál anyi a gond hogy ki van belöle kopva a menet. A hátsouléshez meg kulcsot kell másoltatni mert egy kulcsvan a gyujtáskapcsolohoz meg az üléshez is.
markolatok darabja 1000 ft
kormányvégsuly:2500 ft
fékkar:3000 ft
kuplung kar:1500 ft a hibálya miatt
hátso ülés:3500 ft +kulcsmásolás
a két markolatról meg kormány végsulyod az makulátlan ? küldenél róla képet meg a fék ill kuplungkar is makulátlan ill képet küldenél e róla képet? jah és mennyiért adnád el ill a piros hátsó ülést?
Szükségem lenne pár alkatrészre: hibátlan plexi, hűtővíztartály kupak meg az első fékhez gumik arra a tengelyre amin "úszik" a fék. Akinek van valamilye az irjon pls
És cagiva feliratos matricát tudtok valahol?
Hello
Meg tudná nekem mondani valaki hogy az 1es Mitoban a motortérben bal oldalon lévő fekete dobozbólkijövő fekete-piros kábelt hová kell bedugni, Nem a csatlakozóban van, hanem külön egyedül. Meg egy vastag kék kébelem is van, abban a csoportban amiben a hőgomba kábele is van, azt sem tudom hová kell kötni. És még ha valaki tudna 1 képet küldeni az első fékcső elhelyezkedéséröl a fejidom mögött az jó lenne.
Köszi a segitséget
pedig arra gondoltam. Nem én lennék az első. Pár évvel ezelött megcsinálták már egyel régebbi rs 50be mint az enyém. Amúgy ez csak egy hírtelen ötlet volt, de ha jó áron tudnék hozzájutni egy mito blokkhoz akkor megcsinálnánk.
Sztem csináld meg, én is pár honapja árulom az enyémet, hasonlo gondal 200ért, de senkinek nem kell... Max cserélgetni akarnak (de ha egyszer már váltok akkor nagyobbra)
elsőlámpa:8000ft
jobb kormánykapcsolo:4000 ft
kormánycsutka:3000ft
ha egybe elviszed 23000 ft