Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva!nekem van elsőkerekem 23 ezer tárcsával és 80%gumival ha érdekel csinálok rola képeket.
Szeva felírtam az adatlapodról a e-mail címed, haesetleg érdekel akkor szólok, de ugye ahoz még kellene egyelső kerékismeg Te nemelítettél féktárcsát, hanem jön össze a busines a másik sráccal szerintem kereslek.
Hello. Ha érdekel, nekem van egy mito evo felni hàtsó, igaz 3 küllős, de viszont egy 80-85%os michlen pilot gumival adom plussz igény esetén fogaskerékkel. ára 12e ft, ha fogaskerék is kell 14. Ha érd küldök képeket. Írj mailt
Szevasztok, segítség kellene, Supermoto építéséhez vennék cagiva Mito felniket az újabb sok küllőskereket, de nme tudom miylen gumi méret fér el elöl, és hátul, neten keresztül vásárolt dolgot meg uyge nem tudom szemrevételezni. a Mito felnik hány colosak? hátulra pl 150/55 R17 azt tudom felmegy , de pl 180 as gumikat tudnék szerezni, az már nem fér el szerintetek? KTM EXC 2001 esről van szó, mi a biztos ha mondjuk a villa hézagot le mérem? Ha a lánc csapokod nem lehet hogy bele ér a gumiba?
10000ft
szeva!feladtam a napokba várhatod
Azt megköszönném mert nagyon sürgős lenne! Úgyhogy minél előbb add fel és ha lehet akkor valahogy gyorsítva!
szerintem a héten még odaér
Hello! Akkor oké legyen 31000 Ft és akkor adod a hengert,dugattyút, gyűrűket, csapszeget, tűgörgőt és állod a postát. Név: Zsilovics Balázs
Cím: 8111 Seregélyes Liszt Ferenc utca 21. Ha tudod akkor még ma add fel! Ha ma nem sikerül akkor valahogy gyorsítva add fel mert jó lenne ha a héten ide érne! Előre is köszi! Írj ha feladtad
szeva!31000ft és a postakölcséget állom
Hello! Tudnál nekem képet csinálni az kipuffogó nyílás felől is? A hengerről és a dugattyúról is
szeva!csináltam képet a hengerről!most szetem le ugy hogy sorry ha koszos a képen !ha kell már postázom is.
szeva!
membrán:5000ft
tank:13000ft van egy pici hibálya a képen ugy is látod.
benzincsap:3000ft
faridom 7000ft a kis hibálya miatt.
hátso lámpa:5000ft
hátso ülés:5000ft külcsal együtt
ülés:5000ft
ha komoly érdeklödö vagy engedhetek egy kicsit a végösszegből
msn:misoc160@freemail.hu
telo:06705377495
ha vallakinek kell vallami itt elér.
Hello
Megnéztem hogy melyik idom hiányzik a mitonak.
Kékkel rajzoltam meg ami megvan neki.

De elsősorban egy membrán kellene

(micsoda árak mennek a mitonál)
Sziasztok! Nekem ma kellene hogy valamelyikőtök feladja a hengert! Csak 2 gyűrűs érdekel! Nekem mindegy hogy melyikőtöké, az kell amiben kevesebb kilóméter van és jobb állapotú! Légyszíves minél hamarabb írjatok! Valasztok és már írom is a címem!
Ja és írhatsz egy telefonszámot is! Ha nem ide akkor erre a címre: zsilobali@freemail.hu
Hol laksz pontosan mert inkább elmennénk autóval megnézni ha nem vagy messze! Esetleg az árból egy kicsit tudsz engedni?
oldalidom 14000ft
szeva!
komplett müszerfal:9000 ft
fordulatszámmérő spirál:2000ft
kilométerspirál:2000ft
oldalidom:2db1
4000ft
ha kellenek irj mailt:kozilali@vipmail.hu müszerfalrol holnap teszek fel képet
csö nekem van müszerfalam=8eft
komplet oldalidom=7eft /oldal.
..stb ami kell ird emg , postázni is tudom.
2000-km res az 1 gyürüs.
2 gyürüs az nem tudom menyit futott nikacilos hibátlan állapotu.
Hello
Keresek mitohoz bontott alkatrészeket.
Elsősorban egy membránt,IIes mitoròl van szò.
Egy komplett műszerfalat,visszapillantótükröket,és oldalsó idomok,spirálok.
Ha lehetne vagy ha van valami neten leìràs ábrákkal nagyon negköszönném sokat segìtene ùj vagyok a mitonál.
És egy olyan lenne még hogy nem tudom milyen az idom mivel,azt tudom a fejidom 3 részből áll a hasidom kettőböl,de az oldalso idomból nekem hiányozhat valami mert nem jön össze.rakna fel nekem képeket roola hogy kell összerakni és milyen részekből áll
Elléggé levagyok égve
Debrecen környékén keresem a cuccokkat minél olcsóbban
Köszönöm szépen

gibi001@citromail.hu
szeva enyém is 2 gyürüs ha érdekel dobj egy mailt:kozilali@vipmail.hu
Rendben uram, holnap hívlak!