Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előre is köszi, de a több olaj sztem nem segít. A csillapítást az adja, hogy egyik olajtérből a másikba milyen keresztmetszeten tud az olaj átmenni. Ezt a furatot (furatokat) lehet külső állítási lehetőséggel szűkíteni vagy növelni, így lassabban vagy gyorsabban megy be a teló, illetve kifelé ugyan ez.
A teló tetejénbiztos nincs, alul pedig nem látom, vagy nem találom az állítási lehetőséget.
Ha szedted szét esetleg akkor lehet látni, hogy van-e valami csavar amit kívül tekergetsz, belül meg valami fel-le mocorog.
hello hát az első telot csak ugy tudod állitani hogy az olaj mennyiséget megváltoztatod a service manual cca. 4dl ír de plusz 10%ot elbír de ameik gátlóba csak a rugó van és nem a csillapitás annak nagyobb a belső űrtartalma és abba még több oil fér el ugyh teljesen összenyomod akkor se üt fel egyik tanárom kiszámolta pontosan h mennyi olaj kell bele én is meg akarom csinálni jövőre jövő hét kedden majd este meg írom a pontos mennyiséget
Hali!
Valaki tudna segíteni, lehet-e állítani az első telót?
Előre is köszi! Ja EVO 2
szeva! kell még a müszerfal? 9000 ért a tied
okés,kösszi
Cirka 30
Helló,kb mennyibe kerül átiratni egy mito 2est? vki írjon gyorsan,köszi!
egy ismerösöm szeretne p20ra 2db del'o'rto phbn28rd mito karbit ki mennyiért adja?
cagiva mito alaktrészek.
powerelektronika=15eft/db
power motor=10eft
henger=35eft
blok=30eft
fötengely=15eft

gyujtás=12eft
karbi=8eft
idomok,telok,felnik,müszer
fal,öninditok,tank, minden ami miton van eladó.
rendben,valaszínű hogy jövöhéten kellenének a cuccok,majd még írok.!
hello: km meghajtás evo mitojé=5eft
lábtartó konzol=4-eft
hello: van az 2db takró idom =8eft tudom adni 2-töt.
ha kell postázni is tudom.
misoc! van evohoz a műszerfal mellé 2 oldalra olyan műanyag idomod?
lámpatartó konzolod nincsen? Mármint nem amibe a lámpa van,hanem ami a lámpatartó konzolt tartja,az a réz kis szar konzol? Kuplungbowden? Km/h meghajtás? Ha van valameik érdekelne az ára,és ha korrekt akkor kellene.
Ha még ugy pörög mint a videón amit feltettél akkor ahhoz nem kell nyulni...
Valaki nem tudja hogy hogyan kell karbit állítani hogy a legjobbat nyújtsa a motor?Mikuni Tm32 esem van fenn!Előre is köszi!
12ezer ha ugy jo neked postázom is kozilali@vipmail.hu erre a cimre küld el hogy hova küldhetem! az a baly hogy a pénz nálunk sem fán terem
Mikuni tm 34-es karbi eladó, hiánytalan állapotban, belőve, csak fel kell tenni és megy, igény estén 34-es szívótorokkal. 9000Ft
Ment a válasz!
Dani576! Írtam a freemailed-re e-mailt.
Ha meg van még a plexi akkor válaszolj.
Üdv: Márk
Faja és mennyiért adnád?Ne tul nagy számot légyszi mert pénzböl nagyon kevés van errefelé...
Valakit ha esetleg érdekel?Dell optiplex Gs 280 as mini pc!
p4 2,8ghz ddr2 1024 ram dvd/cd combo rézhűtéses colleres procihűtés mini házzal!integrált hang és videó de bersze bővíthetők(pci expresses)foglalat van alaplapon satás vinyó kompatibilitás alaplapon
Vinyó nélkül sajna nagyon újszerű állapotban!
Valakit érdekel írjon msn-en:zsolt4593@hotmail.com kell a kesh mocimra:(:(:(
küldtem mailt freemailedre
viccen kívül.. nem tűni kaz oylan vészesnek..:D vmi apró pénzért odaado?