Sziasztok!
Lenne egy eladó törött mito evo-m, sajnos alváz tört, kormánynál, motorikusan kifogástalan, első felni tört, illetve baloldali idom is széttört. Akit érdekel, az írjon e-mail(sznero@gmail.com). Az árról megegyezünk.
Nincs valakinek véletlenül 4 eladó indexe evo-ra?
Még ősszel volt egy kis balesetem és azóta csak ragasztgatom, mert folyton letörik, de újat még nem szeretnék rá venni...
szo ha valakinek van az szóljon pls, köszi előre is.
ez lehetséges h külföldi forgalmis pl hozzám közel Román
ha Romániában megveszek 1 motort ami oda van vizsgáztatva akkor én használhatom itthon de vizsgáztatni oda kell vinnem és a kötelezőt is oda kell fizetnem ez igy sokkal drágább mármint ott drágább a müszaki is meg a kötelező is de igy legalább legális
remélem segitettem
töröttet ne vegyél, mert ha kapitt a villa is, akkor lehet repedt ott a váz, mert ha pofánverik akkor könnyen reped. Vegyél inkáb kétkörlámpás mitot 250-ért, és azzal nem lessz bajod.
hát öö, az nem kevés :) ,de akkor a 2 rossz közül melyiket válasszam? viszont van rajta külföldi forgalmi, oda vizsgáztatni nem vihetem ,amikor kell? v ezt nem szabad?
rotjob úr !Megkérdeztem csak neked mert irtunk róla:155e magyar forint a mito forgalombahelyezése!+ féllegálisan + 15e ft h ne kelljen neked sokat várni..összesen 170e -.kemény , viszont úgy vegyél 50esnek h eladni + forgalomba helyezni már nemtudod.Úgy vegyél h kb ingyen adják.most se de 1-2év múlva 125öst nemvesz senki segédmotornak.
érdek.:tomcat600@citromail.hu
Lenne egy eladó törött mito evo-m, sajnos alváz tört, kormánynál, motorikusan kifogástalan, első felni tört, illetve baloldali idom is széttört. Akit érdekel, az írjon e-mail(sznero@gmail.com). Az árról megegyezünk.
Nincs valakinek véletlenül 4 eladó indexe evo-ra?
Még ősszel volt egy kis balesetem és azóta csak ragasztgatom, mert folyton letörik, de újat még nem szeretnék rá venni...
szo ha valakinek van az szóljon pls, köszi előre is.
70 389 6486
ha Romániában megveszek 1 motort ami oda van vizsgáztatva akkor én használhatom itthon de vizsgáztatni oda kell vinnem és a kötelezőt is oda kell fizetnem ez igy sokkal drágább mármint ott drágább a müszaki is meg a kötelező is de igy legalább legális
remélem segitettem