Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Van egy gyári evo rendszerem polír tompítóval. Több info itt
Skacok eladó a 2es Mitóm
Skacok eladó a 2es mitom 130000
Eladó Metzeler Roadtec Z6 110/70-150/70 méretben, középen 2-2,2 mm bordamélységgel rendelkezik, szélei újak... Párban 2.500 Ft. Postai utánvétel lehetséges...
Bontás alá került a törött evom... minden meg van még "rajta"
érdek.:tomcat600@citromail.hu
Sziasztok!
Lenne egy eladó törött mito evo-m, sajnos alváz tört, kormánynál, motorikusan kifogástalan, első felni tört, illetve baloldali idom is széttört. Akit érdekel, az írjon e-mail(sznero@gmail.com). Az árról megegyezünk.
jedi_master@citromail.hu az msn-em :D
nem ez csak e-mail cím az msnem ne küldöm el mer egy ki baki volt vele amikor regisztem csak én tudok felvenni msn-re más nem:D küld el és felveszlek
ez msn cím is egyben ? mert ha igen felvettelek, ott egyszerűbb lenne megbeszélni :)
Mit jelent az hogy nagyon olcsón pont mocikat nézek és mito se lenne rossz írj egy e-mailt a gépről és meg beszéljük. pistols15@citromail.hu
Hello. Nekem vannak evo indexeim, hibátlan állapotúak 4db, kompletten mindenestúl (búra, tartó, égő, vezeték) adom. 3500FT-ért adom a 4-et. Ha érdekel írj mailt!
lehet,h érdekel
az mit jelent,h non olcsóó?
tényleg nagyon olcsó :(
Sziasztok, nem akar valaki nagyon olcsón hozzájutni egy 94-es Mito II-höz ? rendszámos
sziaszttok!

Nincs valakinek véletlenül 4 eladó indexe evo-ra?
Még ősszel volt egy kis balesetem és azóta csak ragasztgatom, mert folyton letörik, de újat még nem szeretnék rá venni...
szo ha valakinek van az szóljon pls, köszi előre is.
milyen mitohoz?
köszi igen,de nekem horvát,meg osztrál lesz akkor a jó :),majd meglátom,de sztem akkor 2es mito lesz
Van pár alkatrészem Mitohoz ha kell valakinek
70 389 6486
ez lehetséges h külföldi forgalmis pl hozzám közel Román
ha Romániában megveszek 1 motort ami oda van vizsgáztatva akkor én használhatom itthon de vizsgáztatni oda kell vinnem és a kötelezőt is oda kell fizetnem ez igy sokkal drágább mármint ott drágább a müszaki is meg a kötelező is de igy legalább legális
remélem segitettem
töröttet ne vegyél, mert ha kapitt a villa is, akkor lehet repedt ott a váz, mert ha pofánverik akkor könnyen reped. Vegyél inkáb kétkörlámpás mitot 250-ért, és azzal nem lessz bajod.
v. akkor vegyek egy 2es mitot,és hajtsam amíg tom? és az kb fele annyi pénzbe lenne
most olvastam utána.. :( 2011ig minden 50 ccm alatti gépet rendszámoztatni kell
hát öö, az nem kevés :) ,de akkor a 2 rossz közül melyiket válasszam? viszont van rajta külföldi forgalmi, oda vizsgáztatni nem vihetem ,amikor kell? v ezt nem szabad?
rotjob úr !Megkérdeztem csak neked mert irtunk róla:155e magyar forint a mito forgalombahelyezése!+ féllegálisan + 15e ft h ne kelljen neked sokat várni..összesen 170e -.kemény , viszont úgy vegyél 50esnek h eladni + forgalomba helyezni már nemtudod.Úgy vegyél h kb ingyen adják.most se de 1-2év múlva 125öst nemvesz senki segédmotornak.