Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elkéstem
persze az aksi okozhat ilyet ha feltöltöd és ellenőriz ne aggódj
ne szedj szét smit elősször tölzsd fel az aksit rendesen aztán nézd meg.nekem is a miatt nem ellenőrzöt le mert szar volt az aksi
csak téged akarlak megóvni felesleges küszködéstől addig kár szétszedegetni meg játszani vele ezt ha megnézed tuti kiderül h az aksi a szar vagy a power
nah félig volt az aksi töltés szintje vagy még egy kicsit rosszabb mert hozott faterom egy ilyen aksi töltő nagy ládát szerinted lehet hogy az aksi okozta a gondot
a tankot ahogy felnyitod, akkor ott van egy motor és egy kis "tányér", abból akaszd ki szerintem a bowdent, és kiderül, deha ahogy mondod néha kinyit, akkor lehet hogy sok a lerakódás a nyelvnél, és csak néha nyitja ki vagy elektronika :S
az hogy kell amit mondasz milyen bowdent akaszak ki és az hol van
amúgy egyszer kétszer ki nyitogat nem hiszem hogy komoly baja lenne
gyenge vagy haldokló akksi könnyen tönkrevágja az elektronikát
akaszd ki a bowdeneket, és úgy nézd meg, hogy a power motor forog-e, ha nem akkor vagy motor, vagy elektronika, de inkább az utóbbi szokott gond lenni
az nem lehet hogy gyenge az aksi mert amikor fel tettem a világitást már meg se forgatta az aksi
csináltam képeket mitorol,gondoltam megosztom veletek...egy két képen látszik a szine...
Szépen lenulláztad ám a Mitod!
Szerintem a power szelep be van égve,vagy az elektronika a bibis
hogy nemhuza power bowden
sok minden de biztos, hogy: Power szelep-vezérlésével van baj, vagy az elektronika , vagy mechanika vagy mind 2 :d
mire utalhat ha nem hallom
sziasztok az mitől van hogy amikor a kulcsot elfordítom amikor be akarom indítani nem hallom azt a hangot azt a kis ellenőrző hangot
Vasfarok külgyél légyszi vmi linket a mocikról!
Bálint(vasfarok) felni?
1 darab vagy egy pár?
tudok eggyet jó állapotban 200ért nagyön pöpec
Még mindig kellene power bowden!Nem tud vki?
lesznek még képek hamarosan... ez csak gyorsba volt
hali, vkinek eladó mito 200 körül?
hello a powermotort menyibe adod?
Rendben!