Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendben, félre tettem
Akkor jövőhéten nekem az esedékes lenne:)
sajna wiseco val nem foglalkoztam még. nincs szétrepedezve. egy hajszál repedés van rajta de csak ilyen felületi
Állapota miylen? (mennyire repedezett?) Am. véeltlenül nem kell Wiseco dugo?:D Talán Te jobban eltudnád adni
Új hengerem és új dugóm van ha érdekel. Vertex vagy Prox dugattyú, gyári, új nicasilos henger. A henger 44900 a dugó 18900ft
helló!
Igen 34 es re való.
Mito160 ! én irtam sms-t a fuvokával kapcsolatban...
neked mien a sportlégszüröd? és hogy oldottad meg hogy beférjen mert nekem nem fér be a merevitésnél ahol a hátsó teló van
Helló,komolyan érdekel,ártól függően,h mennyiért adja,de kaptam a napokban egy 15ös ajánlatot,de ha a tiéd jobb,akkor érdekel. Bojtor Bálint
34es karbira jó? (mikunira kéne)
hello:
van egy komplet üzemképes mito amit ki is lehet probálni.
komplet blokot oda adom bellöle=60eft
henger+dugoval=40eft
hello: nincs szivotorkom.
Helló!Érdeklödnék hogy mitohoz van-e hengered és dugod és hogy mennyibe lenne köszi!
szivótorom van, 2000ft
34es szivótorkod van?
hello: komplet powermotort tudok adni=10eft
postán is ha kell.
érd:apriliars160@freemail.hu
Hali!ugytom supercity a blokk..de az önindíto nincs meg...egy barátom megkérdezem,ha komolyan érdekel?üdv..
csáó misoc érdekelne a power motor vagy csak egykét alkatrész belőle pl: a hengernél az a kis tárcsa amin fordul a bowden , mien árba van egybe mindennel eggyüt mint ahogy a képen van meg külön?
Cagiva Mito 93-4es nem tom pontosan, önindító eladó,olcsón,tévedésből vettem meg...
Helló,önindító érdekelne külön,ez akkor egy prima,v supercity blokk ugye?
Nem akarod eladni nekem a rezót?
de ha véletlenül tudsz szerezni akkor gondolj rám .. thx
Hali!eladnák egy cagiva blokkot,gyujtás nélkül, jo kuplunggal jo főtengellyel,50est...reális áron..70/7703549
Küldtem mailt lécci válaszolj ha lesz időd!
hello:
sajnos nincs most olajbeöntö kupakom külön, csak blokon van azt meg nem venném ki.