... itt nem az ország vezetéséről van szó és nem nagyon szoktak inni de ha isznak annak v.színű oka van és kérjük a punkokat meg a boneheadeket nem összekeverni a HUNgaristákkal!egyébként sajnos sok a fivat pöcs akik elrontják a véleményt rolunk de mind1 is hagyuk
bazzeg én is tisztelem a magyarokat.. de nem ezeket rhadt tetves gci bzikat akik vezetik... az egy se magyar inkább nem is firtatom hogy mi mert még rasszistának fogtok tartani... szememben az igazi magyarok azok akik a kommunizmus előtt voltak... azoktól az időtől fogva csak egy seggnyaló banda volt az egész... a hülye magyar tisztelet a kivételnek mind más nép után áhidozik (orosz, német, amerika) nem hogy a saját kultúráját fejlesztené elveszi más hülyeséget erről szerintem ennyit... mostani magyarország már egy tetű porfészek itt már csak megdögleni érdemes semmi mást...
..a plotikát pedig próbálom elkerülni.de biztos csak az az igazi magyar aki csinálja a fesztivált a nemzeti ünnepeinken....alternativ semmirekellő köcsög az iylen
én csak azt a büdös csürhét nem szeretem amelyik lengeti az árpádsávos zászlóját ,miközben vedeli az occsó sörét és kiabál kígyót-békát...kanizsa tele van az ilyenekkel... és a tavalyi találkozón is java részt ezek a kis divatalkesz kocsmatöltelék hülyegyerekek voltak többségben..
"eléggé hungarista-rocker szagú volt tavaly is..de most talán változik kicsit a hangulat.."
figy itt nem csak rólam van szó ha nem a saját honiftársait szídja akik hűek ehez az roszághoz és itt oltogatja őket nem akarok balhézni csak azért nem bánrsuk a HUNgaristákat meg ne keverjük a rockerekkel őket... azokta mi sem szertjük!
ooooooooooooo
Az enyém alkuképes:http://www.hasznaltauto.hu/ker...
figy itt nem csak rólam van szó ha nem a saját honiftársait szídja akik hűek ehez az roszághoz és itt oltogatja őket nem akarok balhézni csak azért nem bánrsuk a HUNgaristákat meg ne keverjük a rockerekkel őket... azokta mi sem szertjük!