Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látod nem értesz a motorkhoz...
csö: vegyél fell msn-en
misoc160@freemail.hu
misoc160@freemail.hu
láttam madarason mikor ment, először azthittem h egy 15 lovas verzió olyan gányul ment 1jén de itt meg kiderült h valójában 60
hello: vegyél fel msn-en!
misoc160@freemail.hu
szolj rám majd .
hihi bzmeg!
hiperbrutál a srác
60le hol él ez vazze...majd veri a 400sor4eseket nem?
de lehet azért lett csak 4-5 ik madarason mert nem volt jó a csúszókuplungja meg a kipörgésgátló és a reakcióidőről ne is beszéljünk stb
hát Randy igazad van, megnéztem én is egyből az eredményeket nem akartam ezzel dobálózni, de tény hogy nem 4,5.hely hanem egészen pontosan 7-edik(eredmény) helyen végzett 8-ból, ahol a 8-adik gyalog vagy lóháton ment azt nem tudni szal ez nem nagy referencia
úgy tom 13 éves, nem kell csodálkozni az ien hszen
Azok átlettek faragva hayabusára
De,ha megnézitek az eredményét , nem vmi fényes és van aki 14km/h-t és 1 másodpercet ver rá 400-on,akkor azok milyen gépek,ha ez 60 lóerő? Mert ugye a kategória Street 125 nem gp...
40?ne legyél már naiv!kihoznak belőle 50et is!
Ba**a meg... Hát ez... Hihetetlen, h a rákba irhat vki ekkora baromságot... elösször azt hittemh csak félre nyomta és vmi 40akart lenni de aztán utánna olvastam és látom h 60... hát ez kész... akkor én is elviszem aszalosékhoz aztán megcsinálják 40le az enyémet vagy mi... pfff... Már bocs de ezen csak röhögni tudok...
Meg Husi! Mielőtt parasztoznál nézd már meg a tokád a tükörben! Lókolbász rulez!
jah 250esekkel együtt
60Le... Te tisztába vagy vele, h még is mennyi az? Há" mi ez Gp-n indul vagy mi?
Én felrakom a pleximet és ha télleg 60 ló akkor megkapod az Aprilia rs plexijét
szintén tartom.
Tartom a tétet
én is adok bele egy 1000est pinokkió mit szívsz ? 60 le
Srácok, aszittem lenyelem a keyboardot, amikor megláttam mit írt ez a komornyik.
60 ló? hehehe, nem az első példa ebben vagy az RS topicban arra hogy mekkora barmok léteznek.
Ha jól tudom 5 rongy körül van egy teljesítménymérés, én egy ezressel halálkomolyan beszállok hogy lemérjük ezt a csoda vasat! Nem viccelek! csak mondjátok meg hol mikor!
De ha nem annyi, akkor pofánrughatja mindenki 3szor a srácot! ha meg tényleg 60 ló fizetünk neki 1 sört :)
Asszem jó nagy pofánrúgás lenne
27.én?junius?kimegyek a tüzérrel addig is veszek rá speciális teljesítménynövelőmatricatuningszettet hátha azis föl megy 20pacira .
Sztem kifizetnénk neked a pados mérést,ha télleg 60 ló Írd már le,hogy mi lett benne módosítva pls! De ne úgy kezdődjön,h blokkcsere 250 CR-re
Hát akkor gyere ki a ringre és ott mutasd meg azt a 60 lóerőt
27.-én várunk szeretettel a Hungaroringen
de hogy megnyugtassalak semmi esélyed hogy abból a mociból kicsikarj 60 lóerőt csak akkor ha fejlettebb technologiával rendelkezel mint a moto gp de azt kétlem és 1 jótanács vegyél egy sportkipuffogót ugy hátha 65 lóerő lesz meg egy versenyidom nem árt neki na akkor meg már 70 lesz
elhiszem hogy gyorsultál vele