hihi bzmeg!
hiperbrutál a srác
60le hol él ez vazze...majd veri a 400sor4eseket nem?
de lehet azért lett csak 4-5 ik madarason mert nem volt jó a csúszókuplungja meg a kipörgésgátló és a reakcióidőről ne is beszéljünk stb
hát Randy igazad van, megnéztem én is egyből az eredményeket nem akartam ezzel dobálózni, de tény hogy nem 4,5.hely hanem egészen pontosan 7-edik(eredmény) helyen végzett 8-ból, ahol a 8-adik gyalog vagy lóháton ment azt nem tudni szal ez nem nagy referencia
De,ha megnézitek az eredményét , nem vmi fényes és van aki 14km/h-t és 1 másodpercet ver rá 400-on,akkor azok milyen gépek,ha ez 60 lóerő? Mert ugye a kategória Street 125 nem gp...
Ba**a meg... Hát ez... Hihetetlen, h a rákba irhat vki ekkora baromságot... elösször azt hittemh csak félre nyomta és vmi 40akart lenni de aztán utánna olvastam és látom h 60... hát ez kész... akkor én is elviszem aszalosékhoz aztán megcsinálják 40le az enyémet vagy mi... pfff... Már bocs de ezen csak röhögni tudok...
Srácok, aszittem lenyelem a keyboardot, amikor megláttam mit írt ez a komornyik.
60 ló? hehehe, nem az első példa ebben vagy az RS topicban arra hogy mekkora barmok léteznek.
Ha jól tudom 5 rongy körül van egy teljesítménymérés, én egy ezressel halálkomolyan beszállok hogy lemérjük ezt a csoda vasat! Nem viccelek! csak mondjátok meg hol mikor!
De ha nem annyi, akkor pofánrughatja mindenki 3szor a srácot! ha meg tényleg 60 ló fizetünk neki 1 sört :)
Asszem jó nagy pofánrúgás lenne
Hát akkor gyere ki a ringre és ott mutasd meg azt a 60 lóerőt
27.-én várunk szeretettel a Hungaroringen
de hogy megnyugtassalak semmi esélyed hogy abból a mociból kicsikarj 60 lóerőt csak akkor ha fejlettebb technologiával rendelkezel mint a moto gp de azt kétlem és 1 jótanács vegyél egy sportkipuffogót ugy hátha 65 lóerő lesz meg egy versenyidom nem árt neki na akkor meg már 70 lesz
misoc160@freemail.hu
misoc160@freemail.hu
szolj rám majd .
hiperbrutál a srác
60le hol él ez vazze...majd veri a 400sor4eseket nem?
de lehet azért lett csak 4-5 ik madarason mert nem volt jó a csúszókuplungja meg a kipörgésgátló és a reakcióidőről ne is beszéljünk stb
60 ló? hehehe, nem az első példa ebben vagy az RS topicban arra hogy mekkora barmok léteznek.
Ha jól tudom 5 rongy körül van egy teljesítménymérés, én egy ezressel halálkomolyan beszállok hogy lemérjük ezt a csoda vasat! Nem viccelek! csak mondjátok meg hol mikor!
De ha nem annyi, akkor pofánrughatja mindenki 3szor a srácot! ha meg tényleg 60 ló fizetünk neki 1 sört :)
Asszem jó nagy pofánrúgás lenne
27.-én várunk szeretettel a Hungaroringen
de hogy megnyugtassalak semmi esélyed hogy abból a mociból kicsikarj 60 lóerőt csak akkor ha fejlettebb technologiával rendelkezel mint a moto gp de azt kétlem és 1 jótanács vegyél egy sportkipuffogót ugy hátha 65 lóerő lesz meg egy versenyidom nem árt neki na akkor meg már 70 lesz