huhh!ma lemostam a motort,és kinnt hagytam a napon!(nagyon meleg van)kb 1 órája elindultam motorozni,és kb 15 perc bemelegités után meghuzatta,mentem kb 130al,mikor éreztem h vmi viz v vmi folyik a lábamra.megálltam,és még több anyag elfolyt!megnéztem,hűtővíz tartálya üres.szerencsére,haver onnan kb 500 m-re lakott eltoltam a gépet,öntöttünk bele vizet,jo ok nem folyik.szal felforrt a viz és a tul folyon kifolyt.oké.elindultam vele,kb 500m után látom h működik a fordulatszámmérőm:DDD
hasolnlo eset apriliammal:nem volt jo a lámpám.motoroztam,hátulrol belémjöttek,elestem.felkelek,inditom a motort,faszán indul,nézem mi baja lett,amikor előre értem látatm,h világit a lámpa:D
csék all!van egy eladó teljesen új cagiva freccia c9-es kuplung bowdenem!nem volt használva,be sem lett kötve,csak csomagolsábol lett kivéve!akit érdekel írjon,árat megbeszéljük!
Oké én voltam a hihetelttlenül gyökér, hiszott van a felhnév ismeg ajelszó is
csak öreg vagyok már és késő van és nem ittam kávét és nem jutottam hozzá a mai adag nőmhöz.
uh csupán ezek az okai a pillanatnyi droidkodásomnak........
Ui: Jah ésmég továbbra is be tudom rúgni a motorom, bármostelég elsivatagosodott körülmények uralkodnak tank tályon.
Na pá
Cső Gyerekek!
Én nem tudom ti hogy vagtok vele de amikor én azt a users manual-t akarom letölteni nekem valami jelszót kér vagy mifene...
Lehet én vagyok túl droid a dologhoz, bár a motoromat betudom rúgni
(miközben önindítós és nincs berugókar rajta)
Lényeg a lényeg helpeljetek légyszi picikét....
Kéne az infó..
thx
Wide road and cheap gas
Találtam egy olyan full synt olajat , hogy Repsol MOTO 2T scooter, ami jó 2 ütemű motorokhoz, de robogókhoz kiváló. Szerintetek ez jó a MITO-ba? Ja és előbb engedjem le azt az olajat ami benne van és utána töltsem fel vagy bennehagyhatom a régit és csak töltsem rá az újat?!
CAGIVA MITO EVO-t vennék rendszámosat szép és jó állapotban 500E Ft-ig. De tényleg szép és jó legyen! Ja és piros vagy sárga! Ne fekete vagy borsózőőőőd! Ja ás gyári legyen ne sufniracing száznyócvanas szar! köszi: KT
hasolnlo eset apriliammal:nem volt jo a lámpám.motoroztam,hátulrol belémjöttek,elestem.felkelek,inditom a motort,faszán indul,nézem mi baja lett,amikor előre értem látatm,h világit a lámpa:D
van msn-ed, mert akkor felvennélek
hátsó gáz telo jó álllapotban=15eft
csak öreg vagyok már és késő van és nem ittam kávét és nem jutottam hozzá a mai adag nőmhöz.
uh csupán ezek az okai a pillanatnyi droidkodásomnak........
Ui: Jah ésmég továbbra is be tudom rúgni a motorom, bármostelég elsivatagosodott körülmények uralkodnak tank tályon.
Na pá
Én nem tudom ti hogy vagtok vele de amikor én azt a users manual-t akarom letölteni nekem valami jelszót kér vagy mifene...
Lehet én vagyok túl droid a dologhoz, bár a motoromat betudom rúgni
(miközben önindítós és nincs berugókar rajta)
Lényeg a lényeg helpeljetek légyszi picikét....
Kéne az infó..
thx
Wide road and cheap gas
vagy küld el a telok hosszuságát amilyen kellene.
blokok,henger elektroni,karbik(34-es is),gyutás, telok simatelo forditott(evora)
stb.
érd:705377495
szürö=3eft
szivocsonk=4eft
postázni is tudom.
inkább keress Motul 710 2T-t vagy Castrol R2-t
Mito
pedig ma nagy allatkodas lett volna
tobb szerencset a mai naphoz skacok...
udv