Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miton a fordszám mérő bovdenes vagy jeladós?
Hát jönnek mennek a hibák:D
huhh!ma lemostam a motort,és kinnt hagytam a napon!(nagyon meleg van)kb 1 órája elindultam motorozni,és kb 15 perc bemelegités után meghuzatta,mentem kb 130al,mikor éreztem h vmi viz v vmi folyik a lábamra.megálltam,és még több anyag elfolyt!megnéztem,hűtővíz tartálya üres.szerencsére,haver onnan kb 500 m-re lakott eltoltam a gépet,öntöttünk bele vizet,jo ok nem folyik.szal felforrt a viz és a tul folyon kifolyt.oké.elindultam vele,kb 500m után látom h működik a fordulatszámmérőm:DDD
hasolnlo eset apriliammal:nem volt jo a lámpám.motoroztam,hátulrol belémjöttek,elestem.felkelek,inditom a motort,faszán indul,nézem mi baja lett,amikor előre értem látatm,h világit a lámpa:D
csék all!van egy eladó teljesen új cagiva freccia c9-es kuplung bowdenem!nem volt használva,be sem lett kötve,csak csomagolsábol lett kivéve!akit érdekel írjon,árat megbeszéljük!
mennyiért adod a 34-es karbit?
van msn-ed, mert akkor felvennélek
add már meg az msn címed,többit ott.
előre is kéne állítható,rakj képet...
csö: van rx gyári telom is ha az kell .
hátsó gáz telo jó álllapotban=15eft
Oké én voltam a hihetelttlenül gyökér, hiszott van a felhnév ismeg ajelszó is
csak öreg vagyok már és késő van és nem ittam kávét és nem jutottam hozzá a mai adag nőmhöz.
uh csupán ezek az okai a pillanatnyi droidkodásomnak........

Ui: Jah ésmég továbbra is be tudom rúgni a motorom, bármostelég elsivatagosodott körülmények uralkodnak tank tályon.
Na pá
Cső Gyerekek!
Én nem tudom ti hogy vagtok vele de amikor én azt a users manual-t akarom letölteni nekem valami jelszót kér vagy mifene...
Lehet én vagyok túl droid a dologhoz, bár a motoromat betudom rúgni
(miközben önindítós és nincs berugókar rajta)
Lényeg a lényeg helpeljetek légyszi picikét....
Kéne az infó..
thx
Wide road and cheap gas
rxbe kellene állítható teló...
képek alapján elég egyértelmű,anno votam énis fent nála,csak a telok 80%a görbe volt vagy felpattogzott a becsuszószár,bonyolult srácok azok
csö: mibe kelle neked mert több fajta mociba vannak teloim.
vagy küld el a telok hosszuságát amilyen kellene.
pomázi embertől vetted? első telók milyen hosszúak és a hátsó milyen hosszú?
cagiva mito , mito evo, supercity alkatrészek eladok:
blokok,henger elektroni,karbik(34-es is),gyutás, telok simatelo forditott(evora)
stb.
érd:705377495
csö: van lenegö szüröm evora, szivo csonki is!
szürö=3eft
szivocsonk=4eft
postázni is tudom.
Én mindegyik motoromba Record 2T racing versenyolajat raktam! Olcsó és jó is:)
én ilyen robogó olajat nem tennék bele
inkább keress Motul 710 2T-t vagy Castrol R2-t
enyém eladó
Mito
Találtam egy olyan full synt olajat , hogy Repsol MOTO 2T scooter, ami jó 2 ütemű motorokhoz, de robogókhoz kiváló. Szerintetek ez jó a MITO-ba? Ja és előbb engedjem le azt az olajat ami benne van és utána töltsem fel vagy bennehagyhatom a régit és csak töltsem rá az újat?!
CAGIVA MITO EVO-t vennék rendszámosat szép és jó állapotban 500E Ft-ig. De tényleg szép és jó legyen! Ja és piros vagy sárga! Ne fekete vagy borsózőőőőd! Ja ás gyári legyen ne sufniracing száznyócvanas szar! köszi: KT
Bakker ett esik az egi aldas es villamlik is
pedig ma nagy allatkodas lett volna
tobb szerencset a mai naphoz skacok...
udv
Total-nak volt régebben egy Bol"dor nevű full synt olaja,ami akkor 1500 volt (olajboltban,nem kúton) nézd meg,hátha van még ilyesmi.
jah nem hát. bocsi hülye voltam sima hüvelyes.
ha gyári akkor nem vasperselyes,de ez vasperselyes.semmi,csakmert furcsállottam hogy nicasilost ennyibe.de ezekszerint nemis az