Sziasztok!
Szerintetek érdemes lenne kicserélni a Super city blokkot, sokat szenvedek vele és nem találok megfelelő alkatrészeket hozzá!
Egy AM6-os blokk pont jó lenne bele!
JA! Ha valakit érdekelnek a SC 50 blokk alkatrészei az szóljon!
A mostani blokk is üzemel, normálisan működik, csak nem szeretnék még egyszer úgy járni, hogy heteket nem tudok motorozni mert nehezen találok alkatrészt!
Köszi előre is a válaszokat!
Sziasztok!
Szia!
Igazából nem tom hogy ott kell e lennie vminek mert mikor vettem nekem se volt. A szigszalag csak azért volt rajta mert a telóhoz volt felfogatva és hozzáért, de semmi baja.
Rakok még fel pár képet hátha így jobban látni
Szia!
Sajnos a 6-os váltóval szerelt motorokhoz hiányosak a neten elérhető szervízkönyvek, pont a váltó robbantott ábrája hiányzik mindből. Hetes váltóhoz találtam anyagot, de az értelem szerűen nem pontosan ilyen. Annak alátétezéséből legfeljebb következtetni tudnék, de azt sem biztosan. Ha érdekel a 7-es váltó robbantott ábrája, délután csatolom, ha nem felejtem el.
Szia!
Bocsi, hogy eddig nem írtam de el voltam havazva mostanába. Közbe jött egy hengerfejezés....
Amúgy a lámpa körül nem kéne lennie egy műanyagnak? Mert az hiányzik az enyémről is és ezért akarok venni rá egy másikat. Az a szig. szalag mit szolgál ott az állító csavarnál?
Persze tudok, de csak holnap és csak akkor ha adsz egy email címet,mert nem találtam az adatlapodon, az ára legyen mondjuk 6 ezer magyar forint.Aztán majd meglátjuk...
sziasztok
keresek cagiva elefantra 125 ccm nem poweres hengert ha van valakinek dugoval de jó annélkül is akkor lécci küldjetek képet az e-mail cimemre
Nos erről lenne szó, a fogaskerekek helye adott..A felső ugye a lánckerék tengelyre megy a süllyesztett felével kifelé, illetve 1 alátét alá 1 alátét fölé, ha jól gondolom, javítsatok ki ha tévedek. A középső a kuplungtengelyre megy, ahol a zégergyűrű is látható a fogazott részével befelé ugye..De hogy ott hová megy az a 2 alátét azt már nem tudom, gondolom a fogazott alátét megy a 2 fogaskerék közé, a sima pedig legfölülre, remélem jól gondolom. remélem ki tudtok javítani ha vmit rosszul gondolok.
sziasztok
nemrég vettem egy C12R-t
kéne nekem hozzá pár dolog de nem nagyon találok bontottat
kéne egy jobb oldali lábtartó
meg az első 3-4 idom
az anyémen töröttek az első idomok
nem vészes csak nincs kedvem vele pacsálni inkább vennék rá
jah meg egy kipufogó
Szia!
Egy picit kezd világosodni a helyzet. Valóvan a két blokkfelet választottad (húztad) szét? Akkor a főtengelyen van egy darab alátét a csapágya mellett. Aztán a váltó tengelyén van még alátét. de azok más méretűek, mint a főtengelyen lévő, nehéz összkeverni.
sajna most nem tudok már képeket felrakni...am konkrétan a blokkot húztam szét és akkor mind a 2 -ő tengelyről le esett fogaskerék..az a baj nem láttam honnan pottyant le, vagyis a fogaskerekek helye megvan, csak a hézagolókkal vagyok bajban. Amúgy azt hiszem c 10-es a freccia, vagyis a powerből gondolom, mert mechanikus...
Ha van még mennyi lenne az ára?