Üdv. Eladó lett szeretett mito-m nagyobbra váltás miatt. Szerintem többen ismeritek a gépet régi tulaja által, sőt még szervizelni is egy itteni fórumlakó szervizelte (bocsi de a nick-ek már nem ugranak be). A motort a Proptech kft. javította teljes generállal.(henger dugó főtengely stb.) Alkudni lehet, sisakot ajándékba kapni kötelező! Ha érdekelne akkor a linken megadott mail-en és számon elérhető vagyok.
hello szerintem olcsóbban jösz ki ha veszel bontott cuccokat és abbol megcsinálod max a dugóbol ujat ha engedi a pénztárcád
én a gilerámba kpl henger+fej fötengely hajtokarral dugóval cseréltem mind használt egyedül a dugocsapszeg és a felső csapágy uj
az uj is tönkremehet 200km után főleg a 2t-nél
de 2-4 kommentel lejebb irta valaki hogy bont el ijen mocit szerintem hivd fel
Ezeket csak jotanácsként irtam!
Van nekem egy 125ös Elefántom, és egy kis segítségre lenne szükségem.
Fúratni kell a hengert, ki milyen dugót ajánl bele? Melyik való bele? Ablakos, vagy nem ablakos? Méreteket tud valaki, mert az enyémben valószínű hogy nem a gyári van.. :S
Előre is köszönöm :)
Eladó a motorom!
http://www.kepesmotor.hu/cagiva-supermoto/p839160
http://www
.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_super_city-5580406
minimál alku lehet. Jó gép jó állapotban.
sziasztok akinek van cagiva supercity 50 hez blokkja akár(hengernélkül,karbinélkül) az lenne szives szolni hogy mennyiért adná el 92-96 os évjárat 6sebességes. az oldalt nem nézem ezért lécci irj az emailomra : horesnyibarna@hotmail.com
köszi mindenkinek
öninditó is kellene.
Ááá. Nekem csak sajnos ugy lenne jó hogy 40+a posta.
De ez is csak attól függ hogy mennyi lenne a postaköltség.
Paksra kellene elküldeni.De a posta is csak ugy lenne jó hogy utánvéttel.
Hello Nekem egy W12-em van, a hideg inditaskor van altalaban baj na meg az ilyen teli hosszabb pihenok utan, lecsereltem mar a karbot is de nem tudom hogy mi lehet a baj.A karburatorba tartajaba bele megy a benzin viszont a hengerbe mar nem jut el,a szikra jo.Teljesen tanacstalan vagyok ha valaki tud valamit kerem irjon elore is kossz.
vandamme_lori_88@yahoo.co.uk
Alakul a kicsike.Váz,felni stb szinterezve.Csapágyak cseréje:kerék kormány lengőkar.Kuplungtárcsa csere.Xenon és Koso digit kijelző beépítése és még sok apróság.
és valahonnan nem tudnák keríteni nem tod?
köszi elölre is