Szia!
Nekem van egy komplett cagiva mito öninditóm,ha jol emlékszem egy és ugyan az mint a frecciáé!
Nézd meg a képen ha érdekl irj:atex05@freemail.hu
ár:5000ft
Sziasztok!
Mennyi különbség van a Mito 125 és a Super City 50 önindítója között?
be lehet tenni a Super City-be?
A Km spirál megegyezik ugye?
Sürgős lenne a Válasz!
Előre is köszi!
sziasztok !
Cagiva freccia c12r -re nincsen valakinek véletlenül eladó bal elsö idom ?
még egy hátsó lámpa
ha igen akkor léci irjatok a email cimemre
zamesx@gmail.com
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy megéri-e elcserélni egy samsung omnia i900 -at egy cagiva elephant 125-re a cagivának annyi baja van hogy főtengely csapágyat kell cserélni plussz gyujtás és nem tom meg éri-e de a gyerak ad hozzá plusszba vázat,villá,2 garnitúra gumit,2 felnit,és még egy blokkot de azt hozzá kell tennem hogy a motor most lett le festve meg minden megéri elcserélni ? válaszokat előre is köszönöm! és még annyi lenne hogy kb mennyibe lenne a javítása ennek ?
Valakinek nincs véletlenül eladó benzin csapja Super city-hez? Mert én véletleül letörtem az enyémről a csonkot amire megy a cső. 50-es géphez kéne, de amennyire tudom megegyezik a 125-ösével.
Légyszi segítsetek már! Köszi előre is mindenkinek!
Sziasztok! Megvan a hiba miért dúrrogott,eltört a felső gyürü,megkente a hengert ha valakinek van CAGIVA FRECCIA C10 Hengere dugoval dobjon rám egy üzit mert érdekel!
Sziasztok! Gyujtás jó helyen a lendkerék nem mászott el tanácstalan vagyok még mindig nem indul lekapom a hengert meglessem mi van ott de lehet szimering csere lessz
Nekem van egy komplett cagiva mito öninditóm,ha jol emlékszem egy és ugyan az mint a frecciáé!
Nézd meg a képen ha érdekl irj:atex05@freemail.hu
ár:5000ft
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
Mennyi különbség van a Mito 125 és a Super City 50 önindítója között?
be lehet tenni a Super City-be?
A Km spirál megegyezik ugye?
Sürgős lenne a Válasz!
Előre is köszi!
Cagiva freccia c12r -re nincsen valakinek véletlenül eladó bal elsö idom ?
még egy hátsó lámpa
ha igen akkor léci irjatok a email cimemre
zamesx@gmail.com
Cagiva Elefant 125 alkatrészek eladók! :)
-tank
-tank alatti idomok
-hátsó idomok
-hátsó sárvédő
-hátsó alsó sárvédő
-hátsó lámpa
-első kipufogó dob
-hátsó kipufogó dob
-hátsó lengő villa
-első villa
-első tárcsafék rendszer
-felni (első, hátsó) gumizva
-váz
-kábelek
-bowdenek
-műszerfal
-kormány kapcsolók
-hűtő
-tartályok
-űlés
-csomagtartó
és még rengetek apróság :)
Ha valami kell írj bátran, megegyezünk! Email címem: aprilia.rotax.127@gmail.com
írj: goldukat@freemail.hu
Valakinek nincs véletlenül eladó benzin csapja Super city-hez? Mert én véletleül letörtem az enyémről a csonkot amire megy a cső. 50-es géphez kéne, de amennyire tudom megegyezik a 125-ösével.
Légyszi segítsetek már! Köszi előre is mindenkinek!
Gergő
ha tudsz segíteni írj rám!
radicsandras87@freemail.hu
Eladó, egy Mito 1-es komplett kipufogo rendszer hibátlan állapotban!
én továbbra is a gyujtásnál keresgélnék,mondjuk stroboskoppal,hogy hol áll a gyujtása