Üdv!
Tudna valaki tanácsot adni, hogy Freccia vásárlásnál mire kell odafigyelni? Gyenge pontok stb. Pl mikor erőtlen már a blokk. Amit vennék az 110 körül pörgött 5. ben 8500 at.
Előre is köszönöm!
Még nem kaptam szét,majd holnap.De probálgattam ma álitani és érdekes dolog tőrtént amikor behuztam a kuplungot akkor indult meg a motor,szoval pont forditva mint ahogy kéne.De igy is csak csuszott a kuplung.:D
Szervusztok ! :)
Eladó sorba került az Elephantom ! :) 125-ös, gyári DAKAR replika, esztétikailag enyhén kifogásolható, de motorikusan kiváló és költségmentes állapotú ! :)
Irányár: 80.000 HUF. A képek a profilomban vannak. :)
letudod ugy is venni ! amugy adja magát az egész! Sztem ott a kosár/lamellák lesz a gond nézd meg nekem van hoozzzá alkatrészem csáó sok sikert vlmit nem tudsz kérdezz bátran !
Hali,kaptam egy Cagiva Elefant 125 motort 86-os,a kuplungal vannak gondok.Hiába huzom be a kuplungot olyan mintha nem is lenne.Álitottam rajta,ugy se jó.Mi lehet a baja?És ha le akarom szedni az olajteknőt akkor kikell szedni az egész blokkot vagy a lábtartotol elfér és ugy is letudom szedni?
én ugy szoktam hogy ami a hűtőből fent van cső amit rádugsz ugye a vízpumpához! azt ne dugd rá lassan öncsd bele a vizet és amikor ott kibugyborékolt aakkor redugo a csövet és teli öntöd majd a hütőt mivel már nincs nyár éán rászoktam dugni a tömlőt :DDDD am tömítésekre kell nagyon vigyázni ha esetleg belenyulsz a blokkba ;)
Tudna valaki tanácsot adni, hogy Freccia vásárlásnál mire kell odafigyelni? Gyenge pontok stb. Pl mikor erőtlen már a blokk. Amit vennék az 110 körül pörgött 5. ben 8500 at.
Előre is köszönöm!
Eladó sorba került az Elephantom ! :) 125-ös, gyári DAKAR replika, esztétikailag enyhén kifogásolható, de motorikusan kiváló és költségmentes állapotú ! :)
Irányár: 80.000 HUF. A képek a profilomban vannak. :)
Üdv.
email be meg tudnánk beszélni?
A címem:liel73@citromail.hu
Üdv Tibi.
Előre is köszi.
Üdv Tibi
Üdv Tibi.
Üdv Tibi.
Mi a külömbség a Freccia C10 és C12 között? Úgy értem lóerő, megbízhatóság stb.
Előre is köszönöm!