Szia!
Jó állapotban van ha jól tudom még az eredeti fényezés van rajt így nincsen agyon gittelve stb,csappal,sapkával kompletten,nincsen korródálva 4000Ft.
Helló
Ez 92-es évjárat lehet freccia c12-es. 7 sebességes? Az hogy vízpumpa elég tág fogalom:) Maga propeller kéne vagy tengely is? Nem hajt a vízpumpa vagy mi van vele? Forralja a vizet? Esetleg egy msn címet tudnál adni és akkor tudunk beszélni vagy hívj ezen a számon 06305409252
üdv
Szia Péter!
Még nem biztos de 1 vízpumpa kellene Cagiva Freccia-hoz...
Ami a korát illeti sajnos nem tudom pontosan mert amatőr vagyok a témában és hát az eladó 1997 12 havinak mondta de mint kiderült az nem nagyon lehet... :(
Hello!
Tudnátok segiteni van egy 160ccm elefántom de senki se tud bele dugót szerezni .Ha meg tudnátok mondani melyik motoré jó bele vagy ki cserélt már ilyenbe mit tett bele megköszönném a segitséget.
Áttétellel tudod variálni a végsebességét vagy első vagy hátsó fogaskerékkel....
Előre nagyobbat vagy hátra kissebet...vagy akár mind2 is lehet de az se meg a végtelenségig mivel erőcsökkenéssel fog járni azt lehet h utolsó sebességben nem fog kipörögni azt ha jön egy erősseb szembeszél lehet visszafogsz lassulni...de attól függetlenül variáld a fogaskereket 3-4 foggal simánn lehet...
sziasztok!
Cagica supercity50 3sebbeséges boldog gazdája vagyok érdekelne hogy tudnám kicsit megnyujtatani a végsebbeségét? mivel erreje nagyon sok van neki az nem baj ha abból veszit csak szeretnék egy 80tempót mail:fuzyg88@citromail.hu
Üdv Gábor.