A karbi ki lett pucolva,sőt új fúvókákat is vettem bele,mert arra gyanakodtam először,de az sem változtatott a helyzeten.A váltóval nem hiszem,hogy baj lehet,a sebességeket veszi rendesen,és üresben is lebőgött magas fordulat felett,nem csak sebességben.Az elektronikához sajnos nem értek,ez már számomra bonyolult,bár hallottam valakitől,hogy nézzem meg a kondit,de nem tudom hol van,a szimóban tudom a lendkerék alatt,de ennél nem találtam,esetleg te tudod hol van?
Köszönöm fáradtságodat,válaszod várom!
Üdv!
Cagiva Freccia 125-ös bontása,
magyar papiros váz+blokköntvény:10e,
ezen kívül:motorikus alkatrészek,elektronikai cuccok, kábelezés,kipufogó, tank, olaj,viz tartály stb ha valami érdekel írj vagy hivj ezen:06705261565
Sziasztok!
Nekem van egy Cagiva Freccia C9-em,és lenne vele egy kis problémám.Valamiért az első két három sebességbe alacsonyabb fordulaton szaggat a motor,magasabb fordulaton,power nyitás után megy rendesen,és utána már igen magas fordulatnál pedig visszabőg a motor.
Remélem valamennyire érthető voltam.
Kérlek segítsetek!
Üdv mindenkinek!
Hellósztok!
Gebasz van... zsír új 533,3Km es vertex dugó feladta a küzdelmet...
Arra kérném akinek van esetleg Freccia c12r hez hengere az irjon rám egy emailt v egy smst(+36-30-518-63-48)Vagy esetleg az hogy hol lehetne hüvelyt csináltatni bele.
Elölre is köszi szépen! Jó gurulásokat mindenkinek... én egy darabig kimaradok :S
Üdvözletem , engem az érdekelne hogy a freccia C10 és C12 fejidom az ugyanaz -e . C10 a mocim ,de c12 idomokat vettem hozzá , egyedül már csak fejidom kéne . Azért kérdem , hogy stimmel -e . Ha valakinek van eladó akkor az érdekelne .
Sziasztok most vettem egy125 cagiva elephantot 91 évjáratú a kipufogóból kiment a tömítés és sehogy nem tudom megcsinálni , hol tudok hozzá rendelni ,, Székesfehérvár környékén lakom előre is köszi Üdv Csoky
Helló !
VAN IGEN! HA FEL TUDSZ VENNI MSN-re OTT MEGTUDJUK BESZÉLNI....ha nincs msn-ed jó az E-mail is csak ott gyorsabb volna...fent vagyok ma estig...
Köszönöm fáradtságodat,válaszod várom!
Üdv!