Eladó Cagiva Mito 1-es Rendszámos váz, felújított hengerrel blokk, vagy akár egyben is a motor. váz 60E, blokk hengerrel, Gyújtó trafóval 70 ezer Ft (a henger frissen lett minőségi persellyel felújítva, Új gyűrűvel és vertex dugóval...0km van benne nagyjából 500m lehet, Míg kipróbáltam h megy-e, Tehát bejáratós)
Jövőhéten bontom a gépet és pár apróság is lesz valószínűleg!Érdeklődni E-mailben: mitozozi@citromail.HU vagy MSN-en: gubazoltan15@hotmail.COM Mindenre válaszolok írj bátran..
sziasztok kollégák!van egy csodaszép frecciám kellena hozzá egy két apróság mint például egy kuplungkar+sztender+a karbi és a henger közötti bakelit vagy gumi köztes darab ha valaki tud kérem segitsen rajtam köszönettel előre is tel:06203392081 küdj egysms-t felhivlak
csáó érdeklődnék h egy cagivát ajánlottak fel és van e tapasztalatotok h mien illetve megéri e esetleg cserélni? egy 80 as mtx re a motor egy cagiva cruser 125/50 a csávó a 80 asomra cserélné
Hali!Keresek cagiva t4 350-hez vagy cagiva AR 350-hez első fékkart és egy komplett kuplungkonzolt kis szivatókarjával!Ja és egy bal tükröt!Ha valakinek van írjon egy mailt! sany0013@citromail.hu
Köszönöm!
helló engem olajszivattyú bovden érdekelne cagiva k7 125-re
ha valakinek van kérem írjon a fémpipával együtt kellene ami bevezeti a bovdent a szivattyúházba
engem olajszivattyú bovden érdekelne a fémpipával együtt ami bevezeti a bovdent a házba. és az első meghajtófogaskereket takaró műanyag dekli ha megvannak írj
Üdv mindenkinek.Egy kis segitségre lenne szükségem.Van egy 350 es 4T Cagiva AR.Nagyon hangos ak a szelepek.Hogy lehet állitani öket?Mire kell állitani?Ez lapkás vagy esetleg simán lehet állitani?Köszönöm.
adatlapomon az elérhetőségem!
Jövőhéten bontom a gépet és pár apróság is lesz valószínűleg!Érdeklődni E-mailben: mitozozi@citromail.HU vagy MSN-en: gubazoltan15@hotmail.COM Mindenre válaszolok írj bátran..
nekem van egy oldalsztenderem.
zolee007@freemail.hu
Üdv!
ha kell irj email:ktmktm@freemail.hu
Érdekelne Cagiva mito/planet power elektronika + gázbowden és olajzó szivattyú bowdenház a mechanikával.
Ajánlat jöhet ide, vagy SMS-ben a +36(30)266-2707-es számra
Előre is köszönöm!
Üdv: Szeemee
Köszönöm!
ha valakinek van kérem írjon a fémpipával együtt kellene ami bevezeti a bovdent a szivattyúházba
sarai.robert@freemail.hu
érd:06705377495
Ezek sajnos nincsenek már meg.