sziasztok! Cagiva w4/supercity 50-hez milyen az alkatrészellátás? mennyire megbízható gép, van értelme ilyennel foglalkozni?
aki tud róla valamit irjon légyszi
köszi mindenkinek fontos lenne!
helló
Egy papir nélküli Gagiva Mito érdekelne lehetőleg amihez nem kellene nyulnom.Freccia papirom mindenel érvényesen van vázszámot megoldom a többi nem fontos.
és ha nem gond piros-fehér vagy piros vagy fehér de nem gond más szin sem.
hello: nekem van planet olaj-viztartáj jó állapotu kupakokal=8000ft
és csak ez fajta jó belle, mitóé nem jó ,mert gyujtáskapcsoló tank elöt van planetnek mitonak meg villahidon más a tartály alakja.
ha kell irj emailt küldöm képet is róla:
email:ktmktm@freemail.hu
Hello!
Ez egy cagiva WMX 125.. Nekem is egy ilyenem van, hengert próbálok szerezni, de kevés sikerrel. Elég ritka példány. Viszont ezt a motort gyártották Husqvarna WR és ktm MX néven. 90-94 között. Ha jól tudom más más motorral gyártották.
Üdv!
Sziasztok szeretném megkérdezni hogy Cagiva Ar 350 hez hol tudnék fékbetétet venni mert a neten nem találok.Vagy milyen motoréval azonos pl:elefant vagy más olasz moci gilera stb?
Üdv!Supercity 125-ösöm van nekem is vedd fel velem a kapcsolatot msn-en vagy email vagy itt és megírom hátha van olyan alkatrészem amire szükséged lehet!
msn zsolt4593@hotmail.com email: zsoltrocky@freemail.hu
Sziasztok , nem tudna valaki nekem egy fényképet készíteni , egy freccia első lábtartó konzoljáról , nagyon megköszönném . Mert az enyém eltört , és nem tudom , hogy mi , hogy van.
aki tud róla valamit irjon légyszi
köszi mindenkinek fontos lenne!
hello
egy csomó robesznak ilyen a fékbetéte
Egy papir nélküli Gagiva Mito érdekelne lehetőleg amihez nem kellene nyulnom.Freccia papirom mindenel érvényesen van vázszámot megoldom a többi nem fontos.
és ha nem gond piros-fehér vagy piros vagy fehér de nem gond más szin sem.
és csak ez fajta jó belle, mitóé nem jó ,mert gyujtáskapcsoló tank elöt van planetnek mitonak meg villahidon más a tartály alakja.
ha kell irj emailt küldöm képet is róla:
email:ktmktm@freemail.hu
Keresnék Cagiva Mito/planet víz és olajtartályt. Csak sérülés-mentes, hiánytalan (kupakokkal), jó állapotú (nem elöregedett) darab érdekel.
elérhetőség adatlapomon, a fórumot is nézem.
Köszönöm!
Üdv: Szeemee
Ez egy cagiva WMX 125.. Nekem is egy ilyenem van, hengert próbálok szerezni, de kevés sikerrel. Elég ritka példány. Viszont ezt a motort gyártották Husqvarna WR és ktm MX néven. 90-94 között. Ha jól tudom más más motorral gyártották.
Üdv!
msn zsolt4593@hotmail.com email: zsoltrocky@freemail.hu
17colos felni ugy hogy:felni-tárcsa-féknyereg-teleszkopok-sárvédő-villabefogok igy egyben=35000ft tudom adni.