na most szoptam le magam, mikor mondta hogy menyi be kerül a gyertya af1 be.
4900ft volt a nkg b10 EGV, hát aszthittem hanyatt baszom magam ott aboltban, hát még ha a tulaj megtudja hogy menyi, gyorsan kértem blokkot is róla, nehogy az legyen hogy le akarom húzni.
2824es hozzaszolasnal kiderul hogy vagy engem akarsz huzni vagy csak nincs jobb dolgod es szinten engem akarsz ezzel farasztani,mert tok vakon vagy az a mondatod alapjan,szoval itt hagyd abba,ha nem majd en.Azutani hszben(2824) mindent leirtam es elottiekben szinten mindent amit kerdeztek,kerdeztel.Ha fogyatekos vagy es kihagy az agyad mert nem tudod az esemenyeket es kockakat osszerakni,ertelmezni akkor nincs mirol beszelni.
Kutya nem mondta hogy versenygyertya de teny hogy versenyzok hasznaljak(rgv,nsr) max igy johet ossze a ket fogalom allitaskent.Nem tudom mit magyarazkodol meg mindig annyira gaz hogy hot fogalmatlan vagy es meg mindig probalod ezt megcafolni.Olvassal vissza Lajos aztan majd nem jossz ra,szoval akkor ne is olvass vissza.
Ha meg nem konkretum neked hogy katalogus es gyakorlati teny ezen gyertya alkalmazasa,akkor beigazolodik,amit eddig sejtettem hogy tenyleg fogyatekos vagy.
nem is mondtál egész végig semmi konkérétumot csak hogy 2 évig olyan gyertyát használtál és hogy az "versenygyertya" azt nem mondtad meg hogy mitől verseny gyertya a BR 10 EG??!!!
Én az EVO-mba nemrég vettem olyat mint te, eddig BR9ES volt benne. Szerintem az újjal jobban teljesít a felsőbb tartományokban, bár lehet hogy csak úgy akartam érezni, mindenesetre tutira ez való bele. Szervízkönyv, gyár, szerelő, mindenki szerint. Hozzátartozik, hogy ha az ember pályázik, versenyzik akkor B95EGV a Mito-hoz való versenygyertya, a BR9EG utcára sokkal jobb. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy Mito2-höz is ilyen kell, de több mint valószínű. De majd mitogeri megmondja!
Tegnap vagy mikor vettem egy BR9EG gyertyát Cagiva Mito 2esbe.....
Vélemények????
(Mitogeri megbízok benned, csak gondoltam azért hátha valaki mond itt valami okosságot:-)))) )
Persze ha valakinek nincs igaza ez egy jo kifogas.milyen egymas mellett haggyuk mar...Mondjuk van benne valami en vallottam a valosat te meg amit eppen lattal neten,vagy akarhol.Olyan mellett erveltel ami tok hulyeseg.Meg hogy jott az evx vagy melyik gyertya a hogy jott a kepbe.A levegobol... Mert olvastad azon a hatalmas nagyvas oldalon.Mar a domain neve is szanalom nem hogy ami rajta van.Ne olvass ilyen szarokat. talan ott erdeklodj ahol a legilletekesebb,ez tortenetesen maga az ngk.
Okké mek és veszek NGK BR10EG -s gyetyát.... Azé kösz a segítséget mer ha nem mondom el ezeket a dogokat 2 oldalon kersztül akkor, most szopnék hogy milyen gyertya. Szal KÖSZ
Figy en evek foglalkoztam az egesz temaval :) egy ilyen magyar forditasu pontatlan adatokat tartalmazhato "gepkonyv" nekem nem mond ujat.Es ezt nagykepuseg nelkul.rotax122 blokkos a tied az biztos de akar SE akar nem, a 8as hoerteku gyertya szerintem "te"li" uzemre van,ez szinte biztos akar regi akar uj rs.elovettem az agyonkoptatott ket tesztet es csak azt irja amiket eddig en is emlekeztem,semmi mast.
Minden katalogusban standard "racing" :D plug kent irja rs125be a BR 10EG.Ahogy
cr250 eseteben is ha ez valtozott volna az uj blokk(99) ota akkor atirtak volna,erre fogadni mernek!
Utolso szo gyanant amirol eddig ugatok ra a bizonyitek eredeti 2002es rs book pdfbol.
Takarodjal gyertyat venni es haggyal beken :D pazarlom itt az idomet.
4900ft volt a nkg b10 EGV, hát aszthittem hanyatt baszom magam ott aboltban, hát még ha a tulaj megtudja hogy menyi, gyorsan kértem blokkot is róla, nehogy az legyen hogy le akarom húzni.