jaj na szoval.Lehet pontosan fogalmaztam azt hittem tok vilagos de nem.A menethosszra gondoltam,azt hiszem igy mondjak.Meg bebaszna ha nem menne bele mas gyertya csak ez :D AZ EG egy nagyon hosszu gyertya,"nagymenetszamu" mint pl tekercseknel 300 van 600 ha igy jobban kezzelfoghato :).Jobban belenyul a hengerbe.Ha lesz idom kiveszem a crbol es lefenykepezem ebben is termeszetesen EG van csak nem 10es hanem 8as standard hoerteku 90es evjarattol felfele.
Ennyi.Az iridium gyertyakepeket nezegesd meg a teszeteken ngktol fuggetlen oldalaktol igen
ez mar nem marketing hanem valoban fejlesztes... De megint itt jon be hogy miert!megeri e azt a plusz tobbletet ami miatt ez meglesz 8(EIX jelzesuek ha jol tudom) evig a sima meg csak 6ig de 3ad mert 3ad annyi penzert!Neked mar mitod se lesz mire meghal evekkel ezelott beletett gyertya.Persze mehet hamarabb tonkre (foleg ha az eletroda tavolsaga serul mert az utana nem lesz olyan mint a gyarilag belott ertek)de en az atlagrol beszelek.
Lehet hallott mar azt a mondast "kisebb toggyel is megellik a tehen" akkor erted mirol beszelek.Elhiszem hogy a gold meg minden szuper gyertya alapjai lehetove teszik azt hogy hosszabb legyen az elettartam(pl az elektroda nem oxidal) de te nem fogodod evek mulva sem a simat eldobni mert majdhogynem elnyuhetetlen.
Kulonben meg amit linkeltem megnezed standard gyertya gyanant irja aprilia rs250,rs125,rgv250 es bizony a polinihez se kell mas...
pont emiatt kell az EG mert az olyan menetu :DD mintha loval imatkoznek...
en es 1000 ember eveket megy el minden sallang nelkuli katalogus gyertyaval.Koztuk versenyzok de te ezt is biztos jobban tudod :DD ngk oldala a tokeletes bizonyitek ra es az emberek tapasztalata hogy olyan mellett ervelsz amirol mondom megegyszer gozod sincs.Te az az ember vagy aki meglatod a racing irast :DD akkor te bizony azt veszed,mert utcara foleg az biztos kell!!Itt befejezhetned mert mar tok ego amit muvelsz.Rsed se votl foleg nem polinivel amirol az egesz kerdes felvetodott,innentol te mirol beszelsz amit nem ismersz?
Ha nem eleg talan behivok egy illetekest a sok kozul.
azért azt nem magyarázd be hogy a sima gyertya(amire nem mondtam hogy szar) jobb mint a jobb anyagból készült és hegyes elektródás gyertya másik meg nem az R betű lényeg hanem az EVX tipus jelzés de leszarom mit mondassz akkor se magyarázod meg ezt a hülyeséget!
a titán elektródás gyertyák élettartama hosszabb megbízhatóbbal, a hegyes elektróda miatt pontosabban adják a szikrát
buta vagy,ennyi.De tudod mit vedd meg vegyel 2ot :DD Fingod sincs az egeszrol olyan dolgokat hadobalsz amirol gozod sincs amint latom.Na akkor magyarazd el nekem mi a sima szar nem "sportgyertya" es egy "iridium,goldos" elektroda kozott a kulonbseget.Eloszor utanaolvashatnal a dolgoknak azt akkor talan nem lennel segghulye a temahoz.
bocs de a R betü a gyertyán a zavar szürőt jelöli.
nekem a husky ba gyárilag a ngkc7e kell de az olyan mint a fehér holló a környéken, és azért teszem bele a cr7e tipusut.
Na nagyon hulye vagy es en hulyegyerekekkel nem foglalkozom.Biztos castrol r2 is raksz a mitoba mi mert az versenyolaj es azzal kemeny vagy :DD olyan hulye majom vagy mint a buta tomeg.
engem a pöcs le stopolt. van egy rg125-öm. elkezdet okoskodni hogy nem létezik olyan motor 50-esben. mivel tudom igazolni hogy ötvenes? mondom ott az adásvételi. mondja a motoron hol van feltüntetve? mondom keresse meg, nézelödöt a pöcs de nem talált semmit, mondta mennyek tovább.
full hülye volt hozzá ( szerncse )
Ennyi.Az iridium gyertyakepeket nezegesd meg a teszeteken ngktol fuggetlen oldalaktol igen
ez mar nem marketing hanem valoban fejlesztes... De megint itt jon be hogy miert!megeri e azt a plusz tobbletet ami miatt ez meglesz 8(EIX jelzesuek ha jol tudom) evig a sima meg csak 6ig de 3ad mert 3ad annyi penzert!Neked mar mitod se lesz mire meghal evekkel ezelott beletett gyertya.Persze mehet hamarabb tonkre (foleg ha az eletroda tavolsaga serul mert az utana nem lesz olyan mint a gyarilag belott ertek)de en az atlagrol beszelek.
Lehet hallott mar azt a mondast "kisebb toggyel is megellik a tehen" akkor erted mirol beszelek.Elhiszem hogy a gold meg minden szuper gyertya alapjai lehetove teszik azt hogy hosszabb legyen az elettartam(pl az elektroda nem oxidal) de te nem fogodod evek mulva sem a simat eldobni mert majdhogynem elnyuhetetlen.
Kulonben meg amit linkeltem megnezed standard gyertya gyanant irja aprilia rs250,rs125,rgv250 es bizony a polinihez se kell mas...