Még mielőtt eladtam a vasat, mentem én is egyet szántó felé! Jó kis szakasz az is!
Meg lassan jön a tél, akkor meg kifejezetten szórakoztató az az út! Épeszű ember hóban nem megy arra, ellenben a Swift jól megy arrafelé keresztben!
Nekem ami komoly meglepetést okozott az egy simson ! Ugyebár lassan tripla x-es a gs de az a tucat vén gebe még tudja a dolgát.elmentem tankolni,miután tele a gép kikormoltam kicsit közbe a tükörbe annyit látok valami nagyon jön,100ig tartotta a lépést aztán elfogyott az áttétele
Rengeteg ilyen jó hely van,útszakasz van a környéken,a suzuki út is csak egy kanyar,de az jó hosszú amit még kedveltem csak rég voltam arra,ahogy beérsz vörire a kultúrnál dobsz egy jobbost és irány szántó majd szentkereszt..rövid éles kanyarok kis gyorsító egyenesek és mindezt domboldalon lefele,aztán erdős szakasz a völgyig,onnan hegymenet.Nem egy száguldozós szakasz de technikás erősen :)))
Nekem is volt, hogy a melóból 17 perc alatt hazaértem a szokásos fél óra helyett, de mivel este 11-ig melóztam, így lesz@rok mindent alapon kiló80 alatt nem is mentem az M0-son...
Igen, a motor választás, kicsit olyan, hogy vagy belezúgz és akkor elfogadod minden nyűgjét-baját, vagy pedig az elejétől kezdve ki nem állhatod és alig várod, hogy megszabadulj tőle!
Én pont ezért akarok magammal "szakit" vinni, mert ha én meglátom úgyis belezúgok (vagy nem) és akkor azonnal el akarom hozni, így jó lenne valaki, aki hideg fejjel tényleg átnézi!
Ezt a Suzuki utat most följegyeztem! Nem is tudtam, hogy van ott egy ilyen út, de jövőre tuti kipróbálom!
A 117-es útnak is megvan a feelingje! Ott volt, hogy 180-nál megláttam a tükörben egy E30-as Bömbit! Inkább elengedtem, majd téptem utána!
Tinnye-Jászfaluban nekem a "hegyi-verseny jelleg" jön be! Fullos aszfalt, szűk sávok, tele kanyarral, de a legjobban a két bukkanó tetszik! Még épphogy leértek a kerekek, de szinte már jön is utána a következő kanyar! Nagy feeling!
Sziasztok! Fotózáshoz keresünk motorost motorjával együtt, most hétvégére, szombati napra. Lehetőleg sportmotorral. A helyszín Budapest. Természetesen egy leányzó is szerepel benne ;) További infók nálam privátban! Széle utat nektek! Üdv: Edo
ha melóba járok akkor is kenem neki,na nem durván csak most gázos a történet.Anno amikor a buzukit vettem,nem érdekelt se a kora se a valós km,az se hogy hol van és mennyibe kerül,csak azt mondtam magamba hogy kell Sokat szögeltem meg egy vagon pénzt beletoltam már,de ez olyan mint a nő,van valami 6odik érzék ami megmondja képes vagy együttélni vele vagy se.Vételkor alaposan nézd nézesd át az utcsó csavarig ne legyen meglepi,és úgyis azt hozod ami bejön.tinnye-jászfalu szakasz is jó,de ha az utak koronázatlan királyát nézzük és nem autópálya akkor suzuki út ahogy lejössz a 10esről egom felé.Azt a gyár építette,tökéletes pályaív és döntés,jó anyagválasztás.Ott hajtottam ki a belét előszőr a kis csibésznek,nagyon király az a szakasz rendesen érzed ahogy belepasszíroz az ülésbe az erő Korábban emlitettem a gumim jelentős amortizációját,tegnap a kutas vörin mondja,inkább hoz nekem gumit olcsón de ezzel ne menjek sehova
Teljesen jogos! Soha és valszeg nem is fogok!
A 12-esek azóta tetszenek, hogy először megláttam egy Kawa katalógusban. Ráadásul ismerősöm nem mondott róla rosszakat, még úgy sem, hogy ropiként vette és úgy épített belőle motort!
135 ló bőven elég, rátolsz így zsír fordított villát, lehetőleg komplett fékrendszerrel, ha már lúd és meg is van oldva a probléma!
Egy párszor már elkezdtem észérveket gyűjteni a két típus mellé, de kb. mindkettő mellett ugyanannyi van, így feladtam, amelyikből lesz jó, normális áron, az lesz a befutó!
A munkába járás az teljesen más, M0-n én is mindig ráálltam 80-ra!
Viszont Csobánka felé, meg az új kedvenc szakaszomon Tinnye-Jászfalu, azért egyszer egyszer megküldtem én is!
Meg lassan jön a tél, akkor meg kifejezetten szórakoztató az az út! Épeszű ember hóban nem megy arra, ellenben a Swift jól megy arrafelé keresztben!
Igen, a motor választás, kicsit olyan, hogy vagy belezúgz és akkor elfogadod minden nyűgjét-baját, vagy pedig az elejétől kezdve ki nem állhatod és alig várod, hogy megszabadulj tőle!
Én pont ezért akarok magammal "szakit" vinni, mert ha én meglátom úgyis belezúgok (vagy nem) és akkor azonnal el akarom hozni, így jó lenne valaki, aki hideg fejjel tényleg átnézi!
Ezt a Suzuki utat most följegyeztem! Nem is tudtam, hogy van ott egy ilyen út, de jövőre tuti kipróbálom!
A 117-es útnak is megvan a feelingje! Ott volt, hogy 180-nál megláttam a tükörben egy E30-as Bömbit! Inkább elengedtem, majd téptem utána!
Tinnye-Jászfaluban nekem a "hegyi-verseny jelleg" jön be! Fullos aszfalt, szűk sávok, tele kanyarral, de a legjobban a két bukkanó tetszik! Még épphogy leértek a kerekek, de szinte már jön is utána a következő kanyar! Nagy feeling!
Akkor az már tényleg offos gumi lehetett!
http://motolog.hu/routes/open/...
Hétvégén egy dobogókő valaki?
Nem baj, majd jövőre jöhet valami más!
A 12-esek azóta tetszenek, hogy először megláttam egy Kawa katalógusban. Ráadásul ismerősöm nem mondott róla rosszakat, még úgy sem, hogy ropiként vette és úgy épített belőle motort!
135 ló bőven elég, rátolsz így zsír fordított villát, lehetőleg komplett fékrendszerrel, ha már lúd és meg is van oldva a probléma!
A munkába járás az teljesen más, M0-n én is mindig ráálltam 80-ra!
Viszont Csobánka felé, meg az új kedvenc szakaszomon Tinnye-Jászfalu, azért egyszer egyszer megküldtem én is!