Meg találtam a számot valahol a neten, de felejtős,mert az a cég már nem él, de ugyan az az ember valami más cégnék dolgozik.És valami horror összeget mondott. Valami 20 ezret csak munkára plusz az anyag. El van az varázsolva 2 matricáért.
120 a gyári méret de 130/70et rakok bele,váltóméretbe jó az.A jelenlegi keskeny fos,kemény már mint a bakelit de még a nagy hó előtt lerobbantom a csába.. szezonvégi duhajkodás
Köszönöm,de kezdek letenni róla!
Megértették velem,hogy blokkoló nélkül nem sok értelme lenne!A blokkoló viszont bezavarja az útdíjszedő GPS egységet!Úgy hogy egyenlőre passz!Lehet ezt az útdíj jeladót nem is az útdíj miatt tették be velünk?Hanem azért hogy ne tudjuk a lézert blokkolni?No meg azért hogy seggünkbe is bele lássanak,akár megállítás nélkül is!
Mostmár egy CBR 1100 XX üléséből
Én már rendeltem tőlük,és nagyon meg voltam elégedve velük
A lézer blokkolót sajnos szabálysértésnek veszik a jelzés viszont ma már engedélyezett dolog :)
Megértették velem,hogy blokkoló nélkül nem sok értelme lenne!A blokkoló viszont bezavarja az útdíjszedő GPS egységet!Úgy hogy egyenlőre passz!Lehet ezt az útdíj jeladót nem is az útdíj miatt tették be velünk?Hanem azért hogy ne tudjuk a lézert blokkolni?No meg azért hogy seggünkbe is bele lássanak,akár megállítás nélkül is!