Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a közös gurulást! Érezhetően sokat tanultam tőletek.
Hali01 utassal a háta mögött is rendesen megizzasztott bennünket a döntögetős kanyarokban. CatPee-t meg csak lestem, hogyan csusszant át városban a kocsisorok között
Mennek a saját fotóim. Ha már a minőségről eset szó, hát ezek tényleg nem túl jók..
Írni meg nem tudok :D
Találtam ott egy interspart, baromi sok fehér szarságot fújt a szél és gyakorlatilag egy volna megálló is van arrafelé. 13:15re értem oda és nem volt sehol senki :S vagy elkéstem vagy nem ti értetek oda később, majd legközelebb. 5 percet vártam aztán elmentem a skanzen felé visegrádra onnan meg vissza esztergom és dobogókő felé haza.
Helló! Sajnálom, hogy nem tudtál jönni, mert jó volt!
Mi 13-00 körül találkoztunk BP. III. Mozaik utcai Mol kút parkolójában (ott van a SHOX mellett), majd az Interspar parkolónál Szentendrén!

Ha már írok, akkor föl is rakok egy-két képet. Sajnos nem olyan minőségűek, mint amilyet múltkor hali01 csinált.
Szia!
Szentendrén a Dobogókői úton levő Spar volt a talihely...
http://g.co/maps/hac6m
legközelebb...
Na hat legkozelebb jo lenne valami shox vagy auchan talit megbeszelni mert a szentendrei uton konkretan nulla spart talaltam...:(
13:10 megvan, ott leszek
Hányra kéne a sparnal lenni? mennék én is
Ott leszek!:)
Idő tökéletes, motor rendbe rakva, akkor 12-40 és 13-00 között érkezem a Mozaikhoz.
alkalomszerű guruláshoz sose drága a benzin :)) ha épp nem valami spec alkatrészre gyüjtök,mindig megy egy kis lóvé a benzinpénzes malacperselybe javascript:smile(document.frmmsg.body,'03');document.frmmsg.b
ody.focus()
"Sziasztok! Ma éjjel ellopták a képen látható Yamaha YZF-R1 motoromat Biatorbágyról! Bárki látja a motort vagy esetleg alkatrészként találkozik az idomokkal vagy bármilyen 2005-ös alkatrésszel, kérem azonnal hívjon! Ismertető jelei: Az idom jobb oldalán enyhe karcok találhatók csúszásból eredően, a kipufogó RAPTOR típusú, kézzel gyártott egyedi darab, amiből nem gyártottak többet. Ezért ha csak a kipufogót is bárki látja, kérem keressen. Ha a motort sikerül megtalálni, megegyezés alapján vissza is vásárolnám. Kilométerállás: 38.500. Köszönöm: Forgó Antal +3670/6076040 "
Nem ismeritek ezt a Forgó Antalt kellene vmi elérhetősége mert ezen a telefonszámon nem elérhető!
Köszi Üdv: LAci
Szuper, akkor holnap!
Szaasztok!

Beszállnék én is a vasárnapi gurulásba. A fiammal mennénk ketten.
Szentendrei spar-nál leszünk.

hali01.
általában benn vagyok,csak ugye nem mindig,egy csörrenést megér.és akkor vagy vagy:)
Sziasztok!

Ismét összeröffenünk egy kis találkozóra a baráti társasággal, ha van kedvetek új motorosokkal ismerkedni és egy szép napot eltölteni akkor várunk titeket is! Nem baj ha nem Horneted van

Link 1

Link 2
Hátö, ez nagyjából két perccel azelőtt derült ki, hogy elindultam. Hazaértem, egész értelmes idő volt, nem volt kedvem tanulni, úgyhogy go
Ha ilyen villámindulásban is benne vagy, legközelebb rádcsörgök. A számod megvan egy korábbi írásodból.
Nyugi én sem tudok menni:(((de jövőhét végén tuti, addigra csak lesz gép,és gyertek ti is:))
Hát az lehet:)))))de ilyenkor miért nem szólsz?,én is szivesen tépnék veled:)))hét közbe is megoldható:)
Sziasztok :) Kis invitalasra gondoltam benezek ide is...ez a vasarnapi gurulas nem hangzik rosszul, de a hetvegen sajnos csak egy motorunk lesz a pasimmal, es meg kell valljam, a CBR hatso ulesen nem tul oszinte a mosolyom De nektek azert jo gurulast
Ma gurultam egy gyorsat Esztergom felé.
Szentendrétől alig volt autós, motoros is alig. Lehet, hogy drága a benzin?
Én még nemtom.Nálam az uccsó pillanatban fog kiderülni.
Mikor voltál bent? Én meló után voltam bent egy 2 hete, ne akkor volt bőven fogalom...

Az alagutat én is nagyon szeretem a V2+Yoshi-val, de sor4-el is jó lehet!
Hát uraim:))))ma voltam 1 kört a városban:))))nagyon állat volt...
Üres volt a rakpart,át az alagúton,akkorát szólt:)) és le a hegyalján,na ott aztán lehet döntögetni,nem tudom hol voltak az autók,de király volt:))
Szuper, akkor vasárnap.

Aki jönne, bővítse a listát
BP. Mozaik - majomkutya, catPee
SZE. Spar -