Köszi a közös gurulást! Érezhetően sokat tanultam tőletek.
Hali01 utassal a háta mögött is rendesen megizzasztott bennünket a döntögetős kanyarokban. CatPee-t meg csak lestem, hogyan csusszant át városban a kocsisorok között
Mennek a saját fotóim. Ha már a minőségről eset szó, hát ezek tényleg nem túl jók..
Találtam ott egy interspart, baromi sok fehér szarságot fújt a szél és gyakorlatilag egy volna megálló is van arrafelé. 13:15re értem oda és nem volt sehol senki :S vagy elkéstem vagy nem ti értetek oda később, majd legközelebb. 5 percet vártam aztán elmentem a skanzen felé visegrádra onnan meg vissza esztergom és dobogókő felé haza.
Helló! Sajnálom, hogy nem tudtál jönni, mert jó volt!
Mi 13-00 körül találkoztunk BP. III. Mozaik utcai Mol kút parkolójában (ott van a SHOX mellett), majd az Interspar parkolónál Szentendrén!
Ha már írok, akkor föl is rakok egy-két képet. Sajnos nem olyan minőségűek, mint amilyet múltkor hali01 csinált.
alkalomszerű guruláshoz sose drága a benzin :)) ha épp nem valami spec alkatrészre gyüjtök,mindig megy egy kis lóvé a benzinpénzes malacperselybe javascript:smile(document.frmmsg.body,'03');document.frmmsg.b
ody.focus()
"Sziasztok! Ma éjjel ellopták a képen látható Yamaha YZF-R1 motoromat Biatorbágyról! Bárki látja a motort vagy esetleg alkatrészként találkozik az idomokkal vagy bármilyen 2005-ös alkatrésszel, kérem azonnal hívjon! Ismertető jelei: Az idom jobb oldalán enyhe karcok találhatók csúszásból eredően, a kipufogó RAPTOR típusú, kézzel gyártott egyedi darab, amiből nem gyártottak többet. Ezért ha csak a kipufogót is bárki látja, kérem keressen. Ha a motort sikerül megtalálni, megegyezés alapján vissza is vásárolnám. Kilométerállás: 38.500. Köszönöm: Forgó Antal +3670/6076040 "
Nem ismeritek ezt a Forgó Antalt kellene vmi elérhetősége mert ezen a telefonszámon nem elérhető!
Köszi Üdv: LAci
Ismét összeröffenünk egy kis találkozóra a baráti társasággal, ha van kedvetek új motorosokkal ismerkedni és egy szép napot eltölteni akkor várunk titeket is! Nem baj ha nem Horneted van
Hátö, ez nagyjából két perccel azelőtt derült ki, hogy elindultam. Hazaértem, egész értelmes idő volt, nem volt kedvem tanulni, úgyhogy go
Ha ilyen villámindulásban is benne vagy, legközelebb rádcsörgök. A számod megvan egy korábbi írásodból.
Sziasztok :) Kis invitalasra gondoltam benezek ide is...ez a vasarnapi gurulas nem hangzik rosszul, de a hetvegen sajnos csak egy motorunk lesz a pasimmal, es meg kell valljam, a CBR hatso ulesen nem tul oszinte a mosolyom De nektek azert jo gurulast
Hát uraim:))))ma voltam 1 kört a városban:))))nagyon állat volt...
Üres volt a rakpart,át az alagúton,akkorát szólt:)) és le a hegyalján,na ott aztán lehet döntögetni,nem tudom hol voltak az autók,de király volt:))
Hali01 utassal a háta mögött is rendesen megizzasztott bennünket a döntögetős kanyarokban. CatPee-t meg csak lestem, hogyan csusszant át városban a kocsisorok között
Mennek a saját fotóim. Ha már a minőségről eset szó, hát ezek tényleg nem túl jók..