Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma reggelre ellopták a motortakaró ponyvámat.
A Mechwart lépcsőnél állok...2. kerület...

Valaki tud olcsón garázst a közelben vagy közösen bérelhetnénk!
Igazán nincs mit!
Rólam sincs még motoros kép.Mert töbnyire én vagyok a fotós. :)

A többiek kár,h nem jöttek.Alig volt forgalom.Az idő is jó volt.Lehetett elég jól haladni.Nem rontották el a kanyarokat a birkák.
Köszönöm a meghívást. Mi ma csak Szentendréig mentünk, de legközelebb veletek tartok!
Tényleg jó volt!
Köszi a fotót! Végre egy kép, amikor a motoron ülök!
Deszka számból vette ki a szót, szépek vagytok! :D
Jók lettek a fotók!
De szépek vagytok:))))Jó volt akkor,tiszta kib@szás volt a tegnapi nap
Ez jó volt! Igaz csak ketten voltunk catPee-vel.De jót mentünk.
Hazafelé a bogdányi egyenesben felhúztam kétszázig.De ott már nem éreztem jól magam a motoron.Versenyzó így nem leszek az tuti
Én is indulok!
Ok!
Én most indulok és a sparnal megállok egy 10 perecre.
Helló!
Nekem ma tényleg max egy Dobogókő, mert utána még sok dolgom van délután! Lehet, akkor, hogy menet közben összefutunk!
Tahi-Szentendre-Dobogókő-Esztergom-Tahi kört megyek.
Ez úgy kb egy százas lehet.
Hali,Sajna nem jó:((((( nem tudok menni.Reggeltől estig dolgozik asszony és a gyerekkel vagyok,sajnálom,szívesen mentem volna.
Helló!
Egy rövidebb körben, pl. Dobogókő föl oda-visszában szerintem benne lennék. De az eredeti 170 km-est ma nem vállalnám be.
Hát nagyon nagy Fákkk!Mert én a számom is kiirtam, nem válaszolt senki, egyedül nem volt kedvem menni.Mert itt esett egy kevés, de ha tudom hogy ott vagy én is el megyek, de majd legközelebb:))))
Következőt nem tudom,én a héten ameik jön nekem nem jó:(((
Cső!
Most van még dolgom,de ha időben végzek lehet gurulok egy rövidet délután. kb 1 kor benézek még ide. Jönnél?
ez lemaradt: 20/2911886
Szevasztok!

Ha ilyen arad az idő,akkor én bepótolom a tegnap elmaradt motorozást.
Ha van kedve vkinek velem tartani,dobjon egy esemest.
13.30-kor ott leszek Szentendrén a spar parkolóban.
Fakk, tegnap este óta nem néztem fórumot, de ott voltam a Mozaik utcában, atán a Spar parkolóban Szentendrén is vártam kicsit. Reméltem, hogy jön valaki... De így egyedül is nagyon jól szórakoztam
Benzinkutas csaj is mondta, hogy jókor megyek motorozni. Aztán kb 2 csepp esőt kaptam a pleximre és ennyi
Mikor legyen a következő, az igazi buli?
Zorkán: szép a moci, szívesen látnánk egy közös guruláson
Természetesen a terv egy kulturált öröm-motorozás, nyugis tempóban. A vadulást meghagyjuk a Nyugati téren esténként gyülekező rövidnagrágos-atlétás szervdonor kollegáknak.
Köszi! De azóta nem esik!
Sziasztok!
Lenne egy nem túl izgalmas de annál érdekfeszitőbb kérdésem.
Aki bérházban lakik (én is) ,hogyan oldja meg a motortárolást?
Én belső udvarban leponyvázva.
Zorkán nagyon szép az R6-osod én is ilyet tervezek majd első nagymotornak ha nagyleszek....
egészségedre:)))
NNa én elintéztem a nyűglődésemet. Leborítottam egy jó kis házit.
És most essen!
Ha van esze iszik valamelyik kocsmában
a Dub barátom hova tünt?
Sziasztok! Ha nem gond, legközelebb én is veletek tartanék. Persze abban az esetben, ha nem eszeveszett száguldásról van szó... Amennyiben ilyen túraszerű a dolog, normál közúti tempóban, szivesen veletek tartanék.