Ez jó volt! Igaz csak ketten voltunk catPee-vel.De jót mentünk.
Hazafelé a bogdányi egyenesben felhúztam kétszázig.De ott már nem éreztem jól magam a motoron.Versenyzó így nem leszek az tuti
Hát nagyon nagy Fákkk!Mert én a számom is kiirtam, nem válaszolt senki, egyedül nem volt kedvem menni.Mert itt esett egy kevés, de ha tudom hogy ott vagy én is el megyek, de majd legközelebb:))))
Következőt nem tudom,én a héten ameik jön nekem nem jó:(((
Ha ilyen arad az idő,akkor én bepótolom a tegnap elmaradt motorozást.
Ha van kedve vkinek velem tartani,dobjon egy esemest.
13.30-kor ott leszek Szentendrén a spar parkolóban.
Fakk, tegnap este óta nem néztem fórumot, de ott voltam a Mozaik utcában, atán a Spar parkolóban Szentendrén is vártam kicsit. Reméltem, hogy jön valaki... De így egyedül is nagyon jól szórakoztam
Benzinkutas csaj is mondta, hogy jókor megyek motorozni. Aztán kb 2 csepp esőt kaptam a pleximre és ennyi
Mikor legyen a következő, az igazi buli?
Zorkán: szép a moci, szívesen látnánk egy közös guruláson
Természetesen a terv egy kulturált öröm-motorozás, nyugis tempóban. A vadulást meghagyjuk a Nyugati téren esténként gyülekező rövidnagrágos-atlétás szervdonor kollegáknak.
Sziasztok!
Lenne egy nem túl izgalmas de annál érdekfeszitőbb kérdésem.
Aki bérházban lakik (én is) ,hogyan oldja meg a motortárolást?
Én belső udvarban leponyvázva.
Zorkán nagyon szép az R6-osod én is ilyet tervezek majd első nagymotornak ha nagyleszek....
Sziasztok! Ha nem gond, legközelebb én is veletek tartanék. Persze abban az esetben, ha nem eszeveszett száguldásról van szó... Amennyiben ilyen túraszerű a dolog, normál közúti tempóban, szivesen veletek tartanék.
A Mechwart lépcsőnél állok...2. kerület...
Valaki tud olcsón garázst a közelben vagy közösen bérelhetnénk!