Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sorry de én is kihagyom. Itt folyamatosan szemerkél az eső.
Nem nagyon,de arra elég,h elrontsa az élményt.
Pedig szépen le is mostam a motort.
Az http://www.idokep.hu/ szerint májusig nem is lesz jó idő.
De mindenképpen be kell pótoljuk!
Addig talán megjön horvathb-nek is a jogsija.
06205266331,Zörögjetek ha megy valaki.
Többiek mit mondanak?lesznek vagy nem?itt nem esik.
Sajnálom , talán majd a következőn ott leszek, de nekem mára marad az autó.
Azért ne dőlj a kardodba! :) Fogunk még gurulni együtt. Előttünk az egész nyár. Nekem 24 éve van jogsim,de abból 20 év kimaradt a motorozásból. Az a pár nap kibírható!
Én ott leszek 12:45kor, vagy hamarabb.Persze ha nem esik.De nagyon remélem,mondjuk ha borús én megyek,nekem bejön az eső valamiért:)))
én is sajnálom hogy nem jött össze nem kaptam meg a jogsimat :/ nagyon bánom !
Nekem továbbra is abszolút oké a holnap. Horvathb-t azért sajnálom.

Annyi, hogy holnap reggel fölkelek is kinézek az ablakon, ha esik, akkor autóval megyek suliba, így ha esetleg jó idő is lesz délután, én már akkor nem tudok odaérni 13-00-ig. A fórumra mindenképp írok reggel, ha nem tudok menni. De nagyon remélem, hogy nem így lesz!
horvathb, sajnálom, ha tényleg nem tudsz jönni...
Többiek kik jönnek? Csak hogy tudjuk, hogy kire várjunk...
Aki úgy érzi, bővítse vagy szűkítse a listát.

13:00 Mozaik u., MOL - carPee, deszka, majomkutya
valamikor Dobogókői út, Spar parkoló - hali01, horvathb (ha lesz jogsi)
Ok,megdumáljuk:)))
de csak jó lesz nektek én is mennék meg én kezdeményeztem el de még nem kaptam meg a jogsimat és addig nem akarom hogy igazoltasanak mert akkor 2 év eltíltás is lehet :/ de ez hogy 1 hét alat nem küldik ki elég röhej és addig menni se lehet
Ok Nincs messze,én a XI-ben vagyok. Legyen jó idő,meg szabadnap
van egy kis gondom hogy még nem kaptam meg a jogsimat erre a hétre ígérte az okmányiroda :/ de még nem jött meg és ha nem jön meg nem tudok menni !
Akkor 12.45 körül kellene indulnunk.Ha a többiek 13.00-kor indulnak a Mozaikból.
Persze mehetünk !
Cső horvathb!

Megyünk együtt Tahiból szombaton?
akkor a 14. e úgy látom mindenkinek jó ! egy nagy tali lesz majd ! szentendrén !
Előbbi is én voltam.A hirdetés miatt csináltam még 1 profilt.:))))
A 9.kerületben lakom.Én is szivesen megnézném a tied:))))Valamikor összejöhetünk és megnézegetjük a paripákat.
Remélem Merre laksz?Kerület? Jó lenne ilyen korombéli vasakat látni,hallani.Ráadásul 750 szintén!Kíváncsi lennék rá.
Részemről OK! Csak ne essen az eső.
Nekem megfelel az útvonal.Nézem az előrejelzést, 15 fokot írnak de 5 mm csapadékot is írnak,de remélem nem lesz gond és el tudunk menni:)))
Dehogy nem, nem kell itt szerénykedni:)))Remélem legközelebb tudsz jönni:)))
Nekem mindenképp ok, ha lesz legalább +8-10 Fok!

Az útvonal már annyiszor változott, hogy a végét már nem tudom... Én ezt szedtem össze az infokból:
http://g.co/maps/qxzkg

A: 13-00-kor indulás, Mol kút.
B: Szentendre Spaar parkoló
C: Dobogókő
D: Egom - Bazilika parkoló
E: Visegrád - Panoráma úton - Kilátó
(F: Tahi - be a szigetre)
G: Kisoroszi - Sziget-csúcs
H, mint Horány
I: ez bárhol lehet, de a kiinduló pontra raktam.

Ha nem ez, akkor valaki módosítsa!
Egy kérdésem volna a tapasztaltabbakhoz... A sisak plexit mivel lehet szépen letakarítani, hogy lehetőleg a belső fele párásodásmentes maradjon?