sziasztok megrendezésre kerül a húsvéti locsogó találkozó minden motoros aki ráérne 7.-én szombaton ott a helye minden infót megtaláltok ezen a honlapon
Én tavaly Dekmár Tamáséknál csináltam az A-s jogsit. Az Örsnél van az iskola; a rutinpálya, amit használnak, XIII kerhez képest a világ végén a Nagykőrösi útnál van (XIII kerből jártam hozzájuk). Ugyancsak ER5-el oktatnak.
honlapjuk: http://dekmarautosiskola.hu/
pálya: http://g.co/maps/5yez4
10 év autóvezetés és némi 50-köbcentis motoros tapasztalattal mentem. Ilyen szemmel nézve a elméleti oktatás jó és hasznos volt.
A vezetésnél Tamás elmondta az alapokat, látta, hogy meg tudom ülni a gépet, úgyhogy nem nagyon cseszegetett a rutinpályán. Forgalomban viszont sokat segített. Kellett is, mert számomra teljesen idegen helyeken vezettünk. Ha meg tudod oldani, hogy átmész a városon a rutinpályához, csak jánlani tudom őket. Nincsenek rejtett díjak, a kifizetett órákat végigvezetheted és nagyon rugalmasan tervezheted a vezetéseket. Korrektek.
Viszont akárhogy is döntesz, kerüld a "nagy" autósiskolákat. Direkt nem írok neveket, mert nekem személyesen nem volt dolgom velük. Ellenben többektől hallottam, hogy sajnos ezek a sulik annyira nyomott áron adják az órákat, hogy az a tanuló kárára megy (nem vezetheted végig az órát, nagy holtidők vannak, nem készítenek fel rendesen, pótórákra köteleznek...), aztán a pótórákkal és pótvizsgákkal együtt végül rosszabbul jössz ki, mintha elmentél volna egy kis suliba korrekt oktatókkal.
Én XIII.-ban, a Padlógáznál voltam! Ha nem szorulsz különösebb tanításra rutinból és elvagy anélkül, hogy folyamatosan foglalkozna veled az oktató, akkor tökéletes, mert olcsó! Itt Kawa ER5 van egyébként!
Ma meló után gurultam egyet Csobánka felé. Elég sok motoros próbálta kihasználni a mai jó időt!
Szia, én zuglóban szereztem meg a jogsim.Nagyon korrekt és fiatal csapat,és mindenben segitenek neked,én nagyon ajánlom őket:)
Hartman Ádám iskolája.És akióik is vannak szóval jó áron tudsz gyorsan megtanulni motorozni és jogsit szerezni: www.sosjogsi.hu
A megállók lehetnének: Dobogókő-Egom Bazilika parkoló-Visegrád vár alatti kilátó-Kisoroszi sziget spicc-Horány.
Horányban én el is köszönnék,hiszen nem messze lakom onnan.
12:30 magasságában sztem már ott leszek a kúton ;)