Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK! Meg is van a túra első megállója
Ha a 11-esen jöttök szentendrére és lefordultok Pomáz felé. Akkor a spar parkolóban várnálak benneteket.
A meglehet. Beugrottam cigiér a kisboltba.
Sziasztok! Jövök hát! :) És mindenkit csak bíztatok arra, hogy jöjjön! Úgy néz ki jó lesz a társaság ;)
hali01 útvonala tényleg érdekesnek tűnik, arra szavaznék. Amúgy hali01, hol csatlakoznál?
hello akkor ma én téged láttalak a kocsmánál az egy írányunál :D én bmx el voltam akkor ! én egy 2008 as rs 125 el :D
Szia,neked akkor megfelelne a 13:00?és a feljebb emlitett útvonal?
Szia,elviekben 14-én 13:00 kor találkozunk a Mozaik utcai Mol-kúton.Ahogy elnézem a képeidet Jimi te nagyon profi vagy:))))Srácok én még nem vagyok ilyen szinten:))))))
Cső!

A szigeten lent a Dunaparton a Gát utcában. Egy Rf 600-al mennék.
Az adatlapomon ott van a képek között. Mehetünk ketten simán!Mivel jönnél?
Úgy gondoltam,h átmennénk Endrére és a nagy sparnál találkoznánk a többiekkel.
Hello az is jó ! tahiba hol laksz és milyen mocid van ? akkor majd ketten is mehetünk !
Sziasztok!
Mikor mennétek?Lehet csatlakoznék Bár nem kedvelem nagyon a "tömeget",de ha kulturált akkor megyek(ha szabad leszek)!
Köszi
Sziasztok:)))Többiek mit szólnak "hali01"Útvonalához?És a "catpee" 13 órájához?Nekem az is jó,semmi dolgom egész nap.
De tuti biztos legyen,mert a volt oktatóm is szervez aznap Koppány várhoz egy túrát,de inkább veletek mennék,de ha nincs más akkor velük megyek.
Úgy látom már 4-5 en leszünk ez nagyon jól kezd alakulni. Szép napot
Szevasztok! Be lehet szállni ebbe a laza gurulásba?
Ős szentendrei vagyok,de Tahiban lakom lassan egy éve.
Jól ismerem a környéket.
Az útvonal amit terveztek,elég lapos és uncsi. Ráadásul végig forgalmas főúton megy.
Ha nem veszitek tolakodásnak,javasolnék egy jobbat.
Pomáz-Dobogókő-Esztergom-Visegrádi vár-és a többi ahogy terveztétek.
Ja és a rendőrök sztem nem macerálnak itt sem feleslegesen és nincs több mint máshol.

hali01
horvathb: A googli térképben az Útvonaltevezés, Saját helyek-kel egy sorban van egy "Nyomtató" és utána egy "Lánc?", na azt nyomd meg, ott adja ki a linket, amit közre tudsz adni. Ja igen és pipáld ki, a "Rövid URL-t"!

A te leírásod alapján nekem kb. így néz ki, de javítsd, ha nem erre gondoltál.
http://g.co/maps/wggzh
Tahitótfalu,Dunabogdány,Visegrád, útána vissza Tahitótfaluba és be a szigetre Kisoroszi ,Horány ! térképen megcsináltam de nem adja be -.-"
ehez az úthoz mit szóltok ? akinek van más verzioja szólhat ! http://maps.google.hu/maps?hl=...
igen olyan 1 körül lehet a találkozó ! majd kijelölöm az utat ! hogy mindenki lássa merre megyünk majd !
Hello!

Kimerészkedett valaki az útra péntek délután? Én bent voltam BP-n (suli) és elmondhatom, hogy az Árpád-hídon való átjutás igen csak érdekesre sikerült. Akkora szél volt, hogy vonaltól vonalig eltolt időnként... Szombat és vasárnap már majdnem élvezhető is volt...

Ha nem baj, lehet, hogy én is beneveznék erre a közös gurulásra. Az útvonal és 14-ike nekem ok. Annyi, hogy nekem viszont 12-30-ig tart az órám, így én 13-00-as érkezést tudnék vállalni a Mozaik-hoz. Ez még jó lehet nektek?
Ok rendben van akkor remélem hogy össze hozzuk és gurulunk:)))szép napot
Hát finoman is szeretnék, nem vagyok egy száguldozós,pláne hogy ismeretlen az útvonal pláne,nem tudom mi van a kanyar mögött:)))
Hát drukkolok a motort miatt de ha nem szerintem eljöhetsz nem fogunk ott hagyni......
Szia! Közösen még én sem gurultam többekkel. A tapasztaltabbak azt mondják, hogy ha régebbi motorosokkal mész, nem kell mindnáron tartani a tempójukat. Menj a saját ütemedben. Ahogy horvathb is írta, nem versenyzünk, hanem a motorozás öröméért gurulunk :)
ha finoman mész nem is kell ! mondjuk jó ha van ! de most nem versenyzők vagyunk :D nekem lehet hogy nem lesz kész a motorom mert most rakattam bele a power szelep rendszert ! most csak 110 el megy :/ elég gyér !
Nekem megfelel, ha az időjárás nem szól közbe én ott leszek, de még egyeztessünk.Még nem voltam ilyenen, max 2en motoroztunk, meséljetek milyen mire kell odafigyelni?remélem ne gond hogy nem talpig bör meg fúllos ruhába megyek? egy csizmám kabátom van nadrágot most nézegetek de még nem találtam,csak farmerbe tolom:)))))
hát nem tudom itt rohangálnak össze vissza ! de tuti kell a pénz :D
Mérnek vagy megállítanak és kötekszenek?