Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÓÓ hát dobok én de itt még nincs kész azóta meg kipróbálni nem volt időm nem még hogy fényképezni. De a festés még nincs kész szóval még ronda...
grat! Képet dobjál má' fel róla!
Váááááááá ma este kész lett a motorom. És persze egyből fel kellett jönnöm egerbe... nehogy már tudjak menni egy kört vele... még egy métert se. De már alig várom hogy hétvége legyen. Meg vagyok bolondúlvaaaa! Juhúúúúúúúúúúúú!
abban is tudok segíteni olcsón kb egy 10-esből az is megvan tehát postázgatással durván egy 20-asból megúszod az egészet. Keress majd nyugodtan:Gege
nemigazán,mert nincs hozzá cuccom :(
de erre majd visszatérhetünk ha volt a kárszakértő és nekiállhatok szétszedni
5-7e kb. +posta (2000) festést meg tudod oldani?
kb mennyire jönne ki?
az nagyon jó azt picsa pénzből meg lehet csinálni.
nem tudom,hogy én mennyire tudok majd jól kiszállni a dologból
A tank nem sérült,csak attol előre eső részek.
hát a kárfelvevő normális hapi volt, nem aprozta el, semmit nem hagyott ki, amit mondtam h mien drága dolgok, nehéz beszerezni, első angel-re fél évet vártam, bal eleje szevasz...a metálfény mindent belevettek, az meg más kérdés, hogy megoldottam úgy h jól jöjjek ki de amugy nem fedezte volna sztem a költségek ck egy részét, de én jol jártam
csak azért kérdeztem mert itt lakok Miskolctól nem messze (20km)
jah látom most néztem vissza a fórumon a képeket. meg lehet ám azokat csinálni csak kérdés megéri e? mennyiért kapsz mondjuk egy tankot?
dehogynem
Mennyibe "fájna" ez nekem?Kb?
Hali!
A tanktól kezdve az egész eleje,fejidom és a plexi is
melyik müanyagok mentek el és mennyire?lehet, hogy nem kell venned elég sok mindent meg tudok csinálni.Gege
Meg persze pénzmag
Decemberbe voltam Győrön keresztül Sopronban
Arra még nem voltam,de szeretném bejárni az országot ha lessz rá idő
Akkor elég szaporák voltak
A kárt gondolom nem fedezi teljesen a kifizetésre kerülő összeg,vagy igen?
Miskolc, (Lilafüred) Szilvásvárad felé nem szoktatok járni?
nekem autora asszem 1,5 hónap alatt rendezte a bizti a kárt, ahhoz képest h fél évet mondtak
Biztosítónál szerintetek mire számítsak?
Szép helyek lehettek!
Holnap megyek a biztosítóhoz,remélem nem sokáig szutyorognak a kifizetéssel.
Első telo,lámpám van itthon
Csak a műanyagokat kell megvennem+ irányjelzőket.