Szia, létezik 50es. Ha jól emlékszem akkor lc. 897 es oldalon a 22421 es hozzászólásnál képeket is találsz MaxiDJ adatlapján. Igazából ő tudna neked ezzel a géppel kapcsolatban válaszolni
sziasztok! érdeklődnék aprilia ügyben, 50-es vagy 80-as tuareg rally létezik?ha igen milyen? ac vagy lc? vagy ezek mind léghütésesek? elöre is köszönöm válaszaitokat.
Ezt ha tudnám....
Én is haragszok rájuk kicsit... Régebben nem értettem hogy 3-nál miértnem lehet többet feladni de elfogadtam... de most ez hogy 1-et lehet feladni
Annyi a titok nyitja hogy régebről mradt meg a 3hirdetés és csak módositani szabad igy 3-mat tudsz hirdetni amugy meg ha uj hirdetést adsz fel akkor már csak 1-et enged...
Zoli! Látom neked több hirdetés is van föltéve... Régebben én is tudtam többet föltenni, de most csak úgy akarja engedni az oldal ha fizetek érte. Ez most akkor hogy van?
Van 1-2 ilyen 125-ös motorom bontásra szoval nem komoly inkább ez hobby Az ülés mondj rá valami jó árat és megbeszéljük, vagy inkább keress meg emailon:patvaros87@gmail.com
Sziasztok !
Lehet, hogy nem a legjobb helyen érdeklődöm, de használt Pegaso 650-est szetretnék vásárolni.Ez ügyben szeretnék tanácsot kérni.
Külön topikot nem találtam hozzá...ha nagyon rossz helyen járok akkor légyszi irányítsatok át a jó helyre...
motor.hu
hasznaltmotorok.hu
expressz.
hu
onlineapro.hu
ezeket érdemes megnézni szerintem
Én is haragszok rájuk kicsit... Régebben nem értettem hogy 3-nál miértnem lehet többet feladni de elfogadtam... de most ez hogy 1-et lehet feladni
nem ismered véletlenül Broda Gabit?
Megpróbálom ott.
Talán a pegaso125 topikba nagyobb sikerrel járnál
Lehet, hogy nem a legjobb helyen érdeklődöm, de használt Pegaso 650-est szetretnék vásárolni.Ez ügyben szeretnék tanácsot kérni.
Külön topikot nem találtam hozzá...ha nagyon rossz helyen járok akkor légyszi irányítsatok át a jó helyre...