Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, létezik 50es. Ha jól emlékszem akkor lc. 897 es oldalon a 22421 es hozzászólásnál képeket is találsz MaxiDJ adatlapján. Igazából ő tudna neked ezzel a géppel kapcsolatban válaszolni
sziasztok! érdeklődnék aprilia ügyben, 50-es vagy 80-as tuareg rally létezik?ha igen milyen? ac vagy lc? vagy ezek mind léghütésesek? elöre is köszönöm válaszaitokat.
De néha terepesen is. De ha választanom kellene közút de mivel nincs papírom ezért kénytelen leszek néha terepre menni.
Közúton inkább supermotyósan.
Köszi!
hasznaltauto.hu
motor.hu
hasznaltmotorok.hu
expressz.
hu
onlineapro.hu
ezeket érdemes megnézni szerintem
Hova érdemes hirdetéseket fölrakni, ahová többet is lehet?
Ezt ha tudnám....
Én is haragszok rájuk kicsit... Régebben nem értettem hogy 3-nál miértnem lehet többet feladni de elfogadtam... de most ez hogy 1-et lehet feladni
De erre miért volt szükség, vissza felé fejlődik az az oldal. Az új design is nagy szar lett...
Fasza... Pont most töröltem 3 régit.
Annyi a titok nyitja hogy régebről mradt meg a 3hirdetés és csak módositani szabad igy 3-mat tudsz hirdetni amugy meg ha uj hirdetést adsz fel akkor már csak 1-et enged...
Zoli! Látom neked több hirdetés is van föltéve... Régebben én is tudtam többet föltenni, de most csak úgy akarja engedni az oldal ha fizetek érte. Ez most akkor hogy van?
És amúgy te terepen akarsz vele mászkálni vagy közúton?
Van 1-2 ilyen 125-ös motorom bontásra szoval nem komoly inkább ez hobby Az ülés mondj rá valami jó árat és megbeszéljük, vagy inkább keress meg emailon:patvaros87@gmail.com
Irj majd rám msn-nen ott megbeszéljük a részleteket!
Jaja itt tanulok Testnevelő-Edzőin. Ezért nem haladok a motorommal. de már köv. hétvégén jön a blokk, a váz már kész.
Én ismerem.
CSak kérdeztem,, ugyanabba a faluba lakok vele csak kíváncsi voltam h ismered-e
Most megnéztem iwiwen, csak látásból ismerem. Miért?
Te ugye Egerben tanulsz a fősulin ?
nem ismered véletlenül Broda Gabit?
Hát úgy elég élvezhetetlen hangja lesz. Meg a zsernyákok sem örülnek majd neki, meg hát a szomszédok...
Ha nem rakok a kipufogódobba üveggyapotot az nagy gáz?
Köszi !
Megpróbálom ott.
Itt a nagy többségnek tuaregje van 125-350ccm-be...
Talán a pegaso125 topikba nagyobb sikerrel járnál
Sziasztok !
Lehet, hogy nem a legjobb helyen érdeklődöm, de használt Pegaso 650-est szetretnék vásárolni.Ez ügyben szeretnék tanácsot kérni.
Külön topikot nem találtam hozzá...ha nagyon rossz helyen járok akkor légyszi irányítsatok át a jó helyre...