valoszinü,csak müanygidomokat kell szereznem ami szerintem nem lessz olcso mulatság.
Elsőkerék teleszkópok,lámpák vannak itthon.Délelött néztem,motorikusan semmi baja,legalábbis elég könnyen elindult és a blokkon sem látni sérülést.
Csak sántikálok,a bal térdem nem hajlik.
Meg a nejem is kék zöld .
Holnap lefényképezem.Össze törött az elsőkerék,2é törött az első tengely is,meg az összes idom, első teleszkóp teljesen hátrahajlott Pedig kb 1 hete raktam össze teljesen
Hali mindenkinek!
Bakker tegnap carrá törött a tuaregem eleje
Asszem ezt totálkárra veszi a biztositó.
Valakinek van illen téren valami tapasztalata?Mennyit fizetnek érte és meddig tart az ügyintézés?
Előre is köszi az infót.
De am nem sűrű bele ez az olaj? Mert ilyeneket teherautókba használnak. Csak mert nekem a DRZ-be pl. 10W-40-es kell. Bár nem tudom a tiédhez mit ír a gyári könyve...
A "Check" feliratú gombot ha megnyomom nekem csak az olajnyomás jelző lámpa világít.A többinek nem kell?
Valaki nem tudja,hogy a 350-esen hol van az olajszűrő,van kezelési utasítás(angol-olasz) de nem is tudok egyik nyelven sem,meg elég szűkszavú a leírás,szét meg nem szedtem...még.Ott meg nincs ahol pl. a dr-en.Ezen a motoron minden más mint a többi motoron.
bevonatos vertex dugó 23000, prox felső tűgörgő 2000, vmi M betűs hajtókar szett 19000, és akkor még kell két főtengelycsapágy meg szimering. Drága tavasz.
Az öcskös oda tudja adni( te mondtad, hogy hétközben nem jó). Ha le tudsz menni olyan fél 6 körül akkor viheted , vissza hozni ráérsz a jövő héten.Tegnap este kilencre szétkaptam az enyémet.
én benne vagyok, elvileg holnap kész a motor ma összeraktam mentem egy kört, erre széttört a lendkerék ék kész vicc ez a motor.....többet áll, mint amennyit megyek vele de már lassan készlesz
Elsőkerék teleszkópok,lámpák vannak itthon.Délelött néztem,motorikusan semmi baja,legalábbis elég könnyen elindult és a blokkon sem látni sérülést.
Meg a nejem is kék zöld .
Holnap lefényképezem.Össze törött az elsőkerék,2é törött az első tengely is,meg az összes idom, első teleszkóp teljesen hátrahajlott Pedig kb 1 hete raktam össze teljesen
Vigyázzon magára mindenki,hamar meg van a baj!
Széles utat és balesetmentes közlekedést!
Bakker tegnap carrá törött a tuaregem eleje
Asszem ezt totálkárra veszi a biztositó.
Valakinek van illen téren valami tapasztalata?Mennyit fizetnek érte és meddig tart az ügyintézés?
Előre is köszi az infót.
Valaki nem tudja,hogy a 350-esen hol van az olajszűrő,van kezelési utasítás(angol-olasz) de nem is tudok egyik nyelven sem,meg elég szűkszavú a leírás,szét meg nem szedtem...még.Ott meg nincs ahol pl. a dr-en.Ezen a motoron minden más mint a többi motoron.