Köszi Pityu9 a tank szüröjét azt még nem nézztem.Nagyon jó gyorsan ment nagyon is jól gyorsult 1km után mintha a benzint kiszivta volna a karburátorból és csak szivatóval tudtam hazáig jönni.Amikor hazaértem vártam egy percet és utána egy gombnyomásra indult.Szerintem valami fojtán kevés üzemanyagot kap.
Köszi!
Főtengely szimmeringek, forgattyúsház tömítetlensége, üzemanyagszint, súbertű helyzete, főfúvóka, stb. ,sokminden előidézheti ezt... Minden fordulatszám tartományba jelentkezik ez a hiba? A motor megtorpan bizonyos fordulaton, vagy megszakításokkal dolgozik?
Hello Pityu9 vagy Domi223 kérdést szeretnék felteni felétek a Tuareg (Rotax123)szerelt motorom összerakásával elég jól haladok már próba kört is tettem.Elég jól megy és gyorsúl is,elég csöndes a motorblokk
de sokszor szivató nélkül nem akar menni.A karburátor kivan tisztítva
minden át van takarítva de sokszor üzemanyag hiányos és többször leáll mintha kiakarna fogyni belőle a benzim.Valami tanácsot küldjetek ha tudtok mert tökéletesen nem tudom beállitani.
Pedig egy inditásra indul.A gyertyának is szép őzbarna színe van
Köszönöm előre válaszotokat.
helló!
kéne egy kis segítség...valakinek nincs véletlenül egy állórészre való felesleges jeladója, amit olcsón elakarna adni? nagyon sürgős meg fontos lenne mer amiatt a vacak miatt nincs gyujtásom szóval valaki lécci segítsen köszike
Edvem, utána jártam és megegyezik a menet szóval szeretném kölcsön kérni a lenkerék lehúzódat, persze csak ha nincs most rá szükséged. Nagyon megköszönném mert már csak ennyi van hátra hogy áttegyem az alaplapot meg a lenkereket a régi blokkból.
Na sziasztok kellene egy pár dolog, mint pl
-fordulatszám mérő spirál
-km/h spirál
-rotax 127 hez power szelep sapka, vagy kompletten
-jobb első idom(ami képen van jelölve)
Nézd rájöttem mire jó a második csomagtartó. megcsináltam nyithatóra Közben ha valakit érdekel dobok fel képet a kormánny konzolomról,ennek segítségével 10centit ültettem a gépen.Jah meg kipucoltam a power szelepemet és tettem új tömitést....hát vazzze, hogy ennyit számít? úóttári bitangul megy azóta
-Fordulatszámmérő bovden
-Km/h bovden
Megvenném ám, ha van valakinek jóféle.