Annyiból volt jó hogy szétszedettettem a taggal teljesen, szóval nem lutri, még ő mondta hogy szétszedi nekem, győződjek meg róla hogy milyen jó. Mondom okés.
gyárilag sztem nem adtak ki 80ast max akkor 80as, ha kicserélték a hengert.....de ebben nem vagyok 100%ig biztos amúgy meg 94ig? kb gyártották a tuareg rallyt 50esbe... és minarelli blokkos, van 3 és 4 sebességes, évjárat a felni peremében, fékcsövön, kilóméteróra hátulján meg a blokkba meg nemtom még hol van de rengeteg helyen rajta van ha érdekel az enyém is eladó
Hello Domi223!Köszönöm válaszodat meg minden hozzáértönek aki segít.Kár,hogy ezzel a kis csapattal személyesen nem tudok találkozni mert nagyon messze laktok.
már csak egy kérdésem lenne,(egyenlőre),létezik az hogy ezek a 50-esek-80-asok csak négy gangosak ?évjáratot hogyan lehet megállapitani?gondolom ha igaz hogy 4 sebességes,akkor az jó öreg tuareg lehet,mert a mostaniak szerintem legalább 5 sebességesek...
A műanyag házat tökéletes ha egy darab dróttal rögzíted jobbhíján, de arra figyelj, hogy a membran és a műanyag fedél között egy rugónak kell lennie és ennek a rugónak a feszítésével- amit a piros csavaróval lehet állítani- tudod szabályozni a szelep nyitási időpontját, de valójában nem túl sokat tudsz szabályozni vele. Ha megvan minden kialakítás a fékhez való csatlakozáshoz, akkor én bekötném a helyedben, mert nem véletlenül találták ki. Ha esetleg ez a pneumatikus rendszer nem eredeti, vagy a henger nem eredeti, ellenőrizd le, hogy a henger csatlakozásánál megtalálható e, a szellőző furat. Ha nem egyszerűen ki lehet alakítani.
Kérdés nem nekem szólt, de remélem kielégítő és teljest választ kaptál, de ha nem még nyugodtan kérdezz.
Hello Pityu9!Volna egy kérdésem hozzád a tuareg-en(Rotax123)
Pneumatikus Power szelep van ,hogy állitani lehet-e rajta valahol.
A hátsó fékbe nem volt belekötve a Bowden gondolom a szellősztetés
miatt kössem bele.A szelep külső fekete műanyag burkolatát,hogy rögzitsem mert nekem csak dróttal volt.
Hozzáértőknek szól a kérdés :-)
Honnan tudom megállapítani (mi a különbség)hogy, 122,123 vagy esetleg 127 blokk van -e a mociban?
Hol lehet tömítést vagy tömítéskészletet venni ?
Mert kellene bele néhány tömítés,leginkább a blokk két fele közé mert azt nincs kedvem kivágni kézzel.
Előre is kössz a segítséget.
Nem tudom,hogy most kinek szólok be,de a keresés funkció mé nem mükszik?
Jön valaki a motorkiállításra? Ha minden jól megy akkor én pénteken ott leszek nyitásra
Üdv:Józsi
Kérdés nem nekem szólt, de remélem kielégítő és teljest választ kaptál, de ha nem még nyugodtan kérdezz.
Pneumatikus Power szelep van ,hogy állitani lehet-e rajta valahol.
A hátsó fékbe nem volt belekötve a Bowden gondolom a szellősztetés
miatt kössem bele.A szelep külső fekete műanyag burkolatát,hogy rögzitsem mert nekem csak dróttal volt.
Köszönöm a válaszodat előre is!
Józsi!
Honnan tudom megállapítani (mi a különbség)hogy, 122,123 vagy esetleg 127 blokk van -e a mociban?
Hol lehet tömítést vagy tömítéskészletet venni ?
Mert kellene bele néhány tömítés,leginkább a blokk két fele közé mert azt nincs kedvem kivágni kézzel.
Előre is kössz a segítséget.
Nem tudom,hogy most kinek szólok be,de a keresés funkció mé nem mükszik?