Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem jól nézki
én ezt a sityakot néztem ki
szerintetek milyen?
Ma voltam venni csizmát meg protektor inget.Nagyon zsír .
Ha valakinek ilyesmire van szüksége az addíg vegyen még a boltok raktárkészletei el nem fogynak,utánna mindent 300 ft/euró áron adnak.De ez szerintem az üzleti világ minden szegmensét érinteni fogja:tv,porszívó stb...
Én itt vettem a cuccokat:http: //universalmotor.hu/shop.php
Attól, hogy még nem látod ott van. bizony van alatta. ami eddíg befutott hozzám motor mindegyiken megmértem a rétegvastagságot. Most csinálok egy 2005-ös kawát még az alatt is van csak szinezik őket, hogy ne keljen aláfújószín, ezért némelyikhez festéket kevertetni elég problémás is. A festék max 100 mikron vastag amiket mértem azok meg mind 250 mikron felett van. ugyan ez van az autók lökhárítójánál is.
A Tuareg idomjai ugye fényezettek. És ott sincs semmiféle alapozó, se szórógitt, mégis nagyon tartós. Sőt a tank még le is van lakkozva, gondolom, a matricák tartósságának növelése végett és ott sincs semmilyen közbenső réteg... Ezt csak érdekességképen írtam.
hmm én dupontot használok de szerintem nincs sok külömbség. Hát simán felfújod a műanyagalapozót és arra már a színt fújod az tényleg szar lehet, nem is erre találták ki hanem, hogy megtapassza a szórógittet. Én mondjuk még a müanyagot is meg szoktam csiszolni 320-al aztán nagyon alaposan átnitrózom aztán a műanyag alapozó és utána egyből a szórogitt.
Hali!
"Mobihel műanyagalapozóval ne is kísérletezzen senki, kalap kaki! Régebben a Sikkens Plastoflex vált be legjobban, de két hete nagyot csalódtam abban is. A tuti: műanyagalapozó nélkül Body 5+1 szórógitt." Erre mit mondasz, szerinted?
Öntapadós dekoráció, matrica etc...
Hali. Bocsi a hülye kérdésért de mi az a levonó?
Szívócső gumira gondolsz? Mert a gumigyűrű az általában tömítő gyűrűt jelent.
rotax 127 re.
Van valkinek eladó

Gumigyűrű

ami a karbi meg a légszűrő ház között van?
Mert az enyém sziloplaszttal volt kinyomva... LOL
Nekem is vírust talált a motormatricák.hu oldalon .
Azt hittem,hogy a gépem szarakodik
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Vagy itt van ez a link és itt képek is vannak róla, na meg a többi alkatrészről is
Üdv:Zoli
Rotax123-hoz önindító motor+bendix eladó!
10eft
érd:patvaros87@gmail.com
Én felmentem erre a motormatricak.hu ra és azt írta ki hogy vírus.
Utanna mondta Miki, hogy Te voltal,hat szégyeltem magamat csúnyan... De mostmar majd figyelek.
vszínű ez lesz a vége, nincs nagy kedvem újrakezdeni, igaz a matricának sem vagyok a bolondja.
Sokan vannak így mostanában mert szemüveges lettem ... semmi gond cimbi
Szia Drága!
fekete legyen az aláfujo szín...az enyémen is ugy van
Ugyan oda ragasszad az új matricát is. motormatricak.hu-n van hozzá minden féle...
Szia ! Remélem nekem is tudsz segíteni, a tankot fújtam meg más színre, de hiába a csiszolás a gitt, mikor megszáradt a lakk "gyönyörűen" látszódik a gyári levonó helye. A guta majd meg ütött.
nincs mit valami van csak szólj