Amennyiben a Rotax 123-as blokkal szerelt Wind-ről van szó, akkor a tank alatt található gyárilag, a trafó magasságában, elől (a felső főváz és az alatta lévő vázmerevítő között). Ha küldesz képet meg tudom mutatni hogy pontosan hol.
Hello Pityu9!Érdeklődnék tőled a Tuareg Winden az öninditó relé
gyárilag hol van pontosan?Nekem az akumlátor mellet van a kipufogóhoz közel van.Szerintem nem jó helyen.Írd le kérlek,hogy hol található.A Suzuki motor választásod tökéletes volt,és a színe is nagyon szép.Láttom a Simson motorod is megvan,ne is add el mert még az a legmegbiszhatobb és a legolcsóbb a fentartása.Az enyém is már lassan készül mert az idő és a pénz egyre kevessebb.
Köszi előre is válaszodat!
Sziasztok!
Nagyon sok újat látok itt... nekem legalábbis. Elvesztem kicsit... khmmm... szval nagyon. A régiekből maradt még vki itt? Fireball supermotoja elkelt? Tuareg-túra/tali volt? Nem nagyon volt kedvem meg sajna időm sem semmihez, rengeteg minden ránk szakadt apukám halála után de remélhetőleg mostmár jobb lesz! Elissa ... motorod nem cserélted le? Mégis megtartodtad a gépsárkányt?
Az egy dolog, hogy mi van a forgalmiba. Minden átíratásnál, ha van ismerősöd lehet csalni 1 évet. Ezt autóknál is alkalmazzák, értéknövelés céljából, hajajj mennyi ilyen van.. .
ezen még nem gondolkoztam de ha komolyan érdekel akkor szerintem összetudunk hozni valami jó árat
Ha valakit érdekel van itt egy bontásra szánt tuareg rally 125/50-es. A hátsó keréken és a láncon kivül még minden-e meg van.
Köszi!
gyárilag hol van pontosan?Nekem az akumlátor mellet van a kipufogóhoz közel van.Szerintem nem jó helyen.Írd le kérlek,hogy hol található.A Suzuki motor választásod tökéletes volt,és a színe is nagyon szép.Láttom a Simson motorod is megvan,ne is add el mert még az a legmegbiszhatobb és a legolcsóbb a fentartása.Az enyém is már lassan készül mert az idő és a pénz egyre kevessebb.
Köszi előre is válaszodat!
Üdv:Józsi
Nagyon sok újat látok itt... nekem legalábbis. Elvesztem kicsit... khmmm... szval nagyon. A régiekből maradt még vki itt? Fireball supermotoja elkelt? Tuareg-túra/tali volt? Nem nagyon volt kedvem meg sajna időm sem semmihez, rengeteg minden ránk szakadt apukám halála után de remélhetőleg mostmár jobb lesz! Elissa ... motorod nem cserélted le? Mégis megtartodtad a gépsárkányt?
+van az olasz forgalmia
De majd ha az lesz szólok