Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de pimasz vagy...
citrom is sm sárvédő powa
a citromé pöppet saras
motoroztunk 1 kicsit cittel
oks... voltunk ma citrommal motorozi délután,jó lett a moci
megy az is,ne parázz... hát igen a gyurika rx ével jó nagyot szoptál
Nah te meg eladtad nekünk a szar karcos hengeredet Szüljél sünt báázz
15eft
Jajjj, nekem volt hogy előtoltam a garázsból a mocit, még nem indítottam be! csak kitoltam, arra járt a szomszéd és elkezdett velem ordibálni hogy mit bőgetem itt egész délelött a kúrva motor...
Amikor meg mondtam hogy most hoztam elő akkor meg mondta hogy hazudok
mégszép Még a régi motoromnál beszólt az egyik maki hogy mit "brűgetem" a házelőtt ... hát mondom az alapjáratot elég nehéz állómotornál belőni... Mert ha valami nagy nyitottkipuffos dögöt tiltattam volna akkor megértem
hellosztok...ugy látom megy az üzletelés ...Tuareg125- a szomszédok meg le vanak ejtve...
Vegyél már fel MSNen pls... fepi3 [kuk] freemail [pon] hu
Nah csitu van Leírtam, hogy mi a probléma... Trafó + olajzás volt a ludas... Gyurinak (xlzx) picit mást mondott a nemnevezünknevén szerelő: alapjárati fúvóka túl nagy, azért nem pörög ki... Erről ennyit... Jah és állítólag beállította az olajzást.... Gratulálok még1* a mélyentiszteltnek...
fepi nagyon éli a dugókat több dugot fogyaszt a motorja,mint amennyi liter benzint
Szép Haveromnak kiolvadt a dugó teteje
Nah psszt, rossz kép... Ez itt épp egy üzemanyagszegény gyertya, de akkor már berakom a fejleményt is
Mit kérsz érte?
Szép a gyertyád
Rossz kép, ööö bocsi Elérhetőségek: fepi3 [kukac] freemail [pont] hu teló: pannon 331 89 80
Üdv! Nekem is van egy Rotax 123-as önindítós blokkom eladó felujitott főtengellyel , új minőségi csapágyakkal és új szimeringekkel. Kitünő állapotú az egész blokk! felujitás óta 3 napot ment. Gyújtás állórész + forgórész megvan hozzá. A kuplungkosáron kívül a kuplung többi része hiányzik, ettől eltekintve teljesen komplett. Henger és a cókmókjai (hfej, víztér) megvan. A henger kis részen sérült, ejó lenne hüvelyeztetni, de így is elmegy. Blokk 25 mátyás, gyújtás 30 mátyás, henger 15 mátyás Az első képen a blokk, a másikon a henger sérülése...
okés!
engem édekel minden,adok 100ezret érte
Sziasztok! Van egy Rotax 123-as önindítós blokkom eladó felujitott főtengellyel , ujj minőségi csapágyakkal és ujj barna(gyári) szimeringekkel? Kitünő állapotú az egész blokk! felujitás óta nem ment , viszont gyujtás , karbi nincs rajta , hengerem hengerfejem van rá , de sajnos a henger karcos így perselyeztetni kell! De azt mondták még így is elmegy! Nem kérek sokat a blokkért! Kell a szezonra a pénz! 30 ezret kérek érte ami nem sok mert csak a egy főtengely felujito szett 20 k....
Vannak még tuareg és pegaso alkatrészeim is!
Számom: 0670-277-31-32
Ha érdekel hívj!
ja ak rally idomok..azéá mondom h nem gyári az tuti