cső szabi
hallod, képzeld majnem megragatt a mito amit attál karbit,annak az olajcső ahova rámegy,bele volt száradva vmi geci és nem tutta nyomni az olajat,benn a szivattyúnál lelőtte a csövet és oda nyomta a szivattyu alá az olajat, amikor levettem ithon ,má ált az olaj..ugyhogy jöttem vele 4km et olajzás nélkül.. de szerencsére semmi baja nem lett,mostmá kivan kötve a picsába az olajzás..amugy a mikro kapcsolo az biztos h mitoé,me ez nem jó az enyémre
na cső
hello
érdeklődés képpen kérdezem h 91es RX-re kerék agyad nincs-e
nyáron majd valszeg vennék ha van....Ja meg az h a 91es évjáratú tuareg meg rx ezekbe ugyanolyan a kerékagy
Ha jól tévedek, akkor egy új főtengely 30 rongy körül van, a felújító kit mintha 9 ezer környékén lenne... Ha a "főtengelysonká"nál készült ki a főtengely (kiszopósodott a lendkerék helye, sérült) akkor csere... De lehet csak csapágyas lett, akkor ha magadnak csinálod, 4000Ft környékén megvan a csapágycsere (nekem legalábbis kijött annyiból 2 Fag C3as csapágy + 2 szimering+ tömítőpaszta).
Más... Nekem most lett összerakva a moci, főtengelycsapágycsere volt, még beállítások vannak hátra, de egész szép hangja van... Bódottáá
Egy új főtengely olyan 20 ezer környékén van, de inkább újíttasd fel, az kb 5 ropi. És nézd meg a főtengely-csapágyakat is, nehogy azok is kulák legyenek. Ja és addig ne nagyon használd a gépet, míg ezek nincsenek megcsináltatva, mert csak nagyobb kárt csinálsz, mint hasznot, utána meg költhetsz rá súlyos tízezreket.
Hello!Megjött a lendkerék feltettem fasza az egész csak egy gond van az előző lendkerék miatt a főtengely kikészült egy kicsit és elég csúnya hangja van!Menyi lenne megcsinálni?Mennyi egy új főtengely?Vagy szerintetek megéri megcsináltatni?(70es tuareg RV4)
vmi jó kis téli csizma akciót kéne keresni
show.hu -n vanak most nagy akciók, 80ezres shoei bukó 20ezerér meg ienek
meg vmi cross csizma is van,de nekem má speeed csizma kell
hallod, képzeld majnem megragatt a mito amit attál karbit,annak az olajcső ahova rámegy,bele volt száradva vmi geci és nem tutta nyomni az olajat,benn a szivattyúnál lelőtte a csövet és oda nyomta a szivattyu alá az olajat, amikor levettem ithon ,má ált az olaj..ugyhogy jöttem vele 4km et olajzás nélkül.. de szerencsére semmi baja nem lett,mostmá kivan kötve a picsába az olajzás..amugy a mikro kapcsolo az biztos h mitoé,me ez nem jó az enyémre
na cső
érdeklődés képpen kérdezem h 91es RX-re kerék agyad nincs-e
nyáron majd valszeg vennék ha van....Ja meg az h a 91es évjáratú tuareg meg rx ezekbe ugyanolyan a kerékagy
:rotax 127-123-122,kerekek,idomok,vázak,gyujtások,kiegészítők stb.hívj vagy írj! vargaszabolcs@net.info.hu 06302692998
MEC GB 236/SC főtengely RV4 Minarelli 29500.0
normál hajtókar MINARELLI AM és RV motorblokkhoz, 16 mm-es alsó csappal 8.250 Ft
De a hajtókarcserénél számolj a munkadíjjal is... (cc. 2000Ft)
Más... Nekem most lett összerakva a moci, főtengelycsapágycsere volt, még beállítások vannak hátra, de egész szép hangja van... Bódottáá
show.hu -n vanak most nagy akciók, 80ezres shoei bukó 20ezerér meg ienek
meg vmi cross csizma is van,de nekem má speeed csizma kell