Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem érdekelne az a fekete gumicső a bowdennel ami a kiloórát meg a spirált köti össze... az enyém eltört...
cső szabi
hallod, képzeld majnem megragatt a mito amit attál karbit,annak az olajcső ahova rámegy,bele volt száradva vmi geci és nem tutta nyomni az olajat,benn a szivattyúnál lelőtte a csövet és oda nyomta a szivattyu alá az olajat, amikor levettem ithon ,má ált az olaj..ugyhogy jöttem vele 4km et olajzás nélkül.. de szerencsére semmi baja nem lett,mostmá kivan kötve a picsába az olajzás..amugy a mikro kapcsolo az biztos h mitoé,me ez nem jó az enyémre
na cső
Azért ezzel vitatkoznék, mert a 2 csapágy meg a 2 szimering 4400Ft volt a nagyba...
Ja, hát úgy könnyű... Amúgy az tök mindegy, hogy milyen motor, a csapágyak ára nem sokban tér el.
Jah én az első bekezdésbe 50es RXről beszélek...
Henger dugo állapota?
Ismerős Jó áron vásároltam...
komplett blokk(123 rotax)90eft gyujtással,karbival, gyujtás karbi nélkül 65eft
Azt komlett 123 as blokkot menniért? Működik? Mivan vele?
Nem tudom, te hogy csináltad, de nekem a csapágynak darabja volt 4000... (SKF C3) Plusz szimmeringek, olyan 10 körül állt meg.
tehát akkor lenne 91es rxhez? 12e az első hátsó?
kerékagy 6eft,
hello
érdeklődés képpen kérdezem h 91es RX-re kerék agyad nincs-e
nyáron majd valszeg vennék ha van....Ja meg az h a 91es évjáratú tuareg meg rx ezekbe ugyanolyan a kerékagy
aprilia bontott alkatrészek eladók 50-125ccm-hez :af1,rs,tuareg,etx,rx,pegaso,stb. kerekek,blokkok-blokkalkatrészek:50ccm:rv4-6,am3-4-5-6,125ccm
:rotax 127-123-122,kerekek,idomok,vázak,gyujtások,kiegészítők stb.hívj vagy írj! vargaszabolcs@net.info.hu 06302692998
Nah, utánanéztem:

MEC GB 236/SC főtengely RV4 Minarelli 29500.0
normál hajtókar MINARELLI AM és RV motorblokkhoz, 16 mm-es alsó csappal 8.250 Ft

De a hajtókarcserénél számolj a munkadíjjal is... (cc. 2000Ft)
Ha jól tévedek, akkor egy új főtengely 30 rongy körül van, a felújító kit mintha 9 ezer környékén lenne... Ha a "főtengelysonká"nál készült ki a főtengely (kiszopósodott a lendkerék helye, sérült) akkor csere... De lehet csak csapágyas lett, akkor ha magadnak csinálod, 4000Ft környékén megvan a csapágycsere (nekem legalábbis kijött annyiból 2 Fag C3as csapágy + 2 szimering+ tömítőpaszta).

Más... Nekem most lett összerakva a moci, főtengelycsapágycsere volt, még beállítások vannak hátra, de egész szép hangja van... Bódottáá
Egy új főtengely olyan 20 ezer környékén van, de inkább újíttasd fel, az kb 5 ropi. És nézd meg a főtengely-csapágyakat is, nehogy azok is kulák legyenek. Ja és addig ne nagyon használd a gépet, míg ezek nincsenek megcsináltatva, mert csak nagyobb kárt csinálsz, mint hasznot, utána meg költhetsz rá súlyos tízezreket.
Hello!Megjött a lendkerék feltettem fasza az egész csak egy gond van az előző lendkerék miatt a főtengely kikészült egy kicsit és elég csúnya hangja van!Menyi lenne megcsinálni?Mennyi egy új főtengely?Vagy szerintetek megéri megcsináltatni?(70es tuareg RV4)
vmi jó kis téli csizma akciót kéne keresni
show.hu -n vanak most nagy akciók, 80ezres shoei bukó 20ezerér meg ienek
meg vmi cross csizma is van,de nekem má speeed csizma kell
Hát ha nem kell nekik bevétel akkor hagyd a fenébe és vidd máshoz a pénzed
nekem is kéne vmi jó csizma
haller...én meg még mindíg a csizma vásárlásnál tartok...nem írt vissza a bolt amit kérdeztem eddig
haller emberek! Wácáp? Hogy telik az újév? Járatni kéne már kicsit a gépsast , mindjárt teszek valamit az ügy érdekében