őőő,leht a gyertyapipánál..sztem ott ..de azé nézdmeg a lendkeérknél is,monyuk az ne mvalószinü..de azé ragazd be fbs el a dekninél körbe,meg fenn ahol jön ki a vezeték ... meg stem kerits rá vmi jó vizálló gyertyapipát,me nekem ami volt régen ami fasza vizálló volt,az elrepett aztán most nemtom mien van rajta..azt cseréld ki ,aztán birni fogja a bazinagy vizeket tavaj télen én is nyomattam vele a nagy vizekbe
Nah járattam ma én is kicsit a gépsast Szomszédok gondolom örültek , de nagyívben leszarom. Nem mentem vele... de már jó lennen egy karikát csak kuplungot kell majd lassan cserélni
hi!
itt 15fok akkora sártenger mint az állat :)
nagyon faint csapattam az imént etx és én is nyakig sár.. de fireball mi baja van beázik valahol mert tegnap előtt meg ma is leállt vmiért... jah jövő héten küldöm a cuccot de ezen a héten nem volt semmi időm volt egy kis családi zikszer suliba se voltam boltba kellett lennem egész nap.. nah további ilyen időt és jó dagonyázást mindenkinek !
Szia. Engem érdekelne, egy ilyen új házas rotax 123as blokk, gyújtás és karbi nélkül, vagyegyben, vagy pedig henger dugó főtengely. Ha leírnád, hogy hol van helyileg akkor megköszönném. Mennyi lenne ha csak a dugo henger főtengely kellene? Ha esetleg egybe kellene, akkor a blokk indítható e? köszönöm
okés, nemsoká kész a mito teljesen, má raom ösze csak smot nincs nagyon időm me tanulni kell igy félév elött..de sztem hétvége körül ,ha jobb idő lesz maj elugrok,maj rád csörgök előtte.csőő
nincs véletlenül rotax 127re polini hengered,me 1 srác rajtam keres,de nekem má nincs
itt 15fok akkora sártenger mint az állat :)
nagyon faint csapattam az imént etx és én is nyakig sár.. de fireball mi baja van beázik valahol mert tegnap előtt meg ma is leállt vmiért... jah jövő héten küldöm a cuccot de ezen a héten nem volt semmi időm volt egy kis családi zikszer suliba se voltam boltba kellett lennem egész nap.. nah további ilyen időt és jó dagonyázást mindenkinek !