Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mai mocizás...
ilyen probléma volt az én mitommal is,mámint hogyen mvolt belőve ez a tengely..de én szerelővel csináltattam inkább..és jó is lett..
Már tettem egy két kirándulást a 4 ütem világába, de a végén mindig 2 lett belőle. Valahogy nem tudom megszeretni őket (igaz én nem is vagyok egy nagy tűrázós alkat)
nem is
Jólvan na, nemkell leharapni a fejemet...
Nekem tetszik...
Oldalrol nemnéz ki rosszul, csak az a borzasztó fejidom. nem tetszik...
Persze ennyiért se kapsz ilyenből tökéleteset...
Tank egy helyen behorpadt, meg hiányzik a szivató kis tárcsája, ez látszik az első képen, és hátsó gumi kéne rá(ez úgyis kopó alkatrész...), ennyi...
sziooo nekd is BUÉK
ha figyelmesen elolvastad volna...pont azért írtam amit...ott is ki lehet fogni a jót az idősebb gépeknél...de azért kisebb a riziko egy ujabb vasnál...pláne ami szervízkönyves...most ezt ugy írod mintha leértékelném az olyan gépeket ami 9x idős...hát ez nem így van...csak én ugy gondolom...h ha már egy 400-as Bandit amiket nézegettem ien 93körüli kerül 650be akkor megtoldom és veszek egy 2000-20003-as gépet...persze ez csak az én véleményem...én így látom jonak...bár még lehet egy ien Bandita lex
Egyébként 400ért vette... olcsóbban még nem láttam ilyen mocit...
Nem árulja... esze ágában sincs eladni, agyon is verném ha megtenné
Uff !
Megkésve bár de törve nem BUÉK !( mentségemre: költözködtem), meg egy kis egyéni szoc problem. rotax 123 főtengelyén lévő fogaskerék ami a kiegyensúlyozó tengelyt hajtja össze van jelőlve de főtengely és a fogaskerék ? én nem lelem a jelőlést.
előre is kösz.
mennyiért árulja a katanat? Esetleg egy kép?
Hát haver katanája is 92 vagy 93as, és az ég világon semmi baja sincs, ezeknek a mociknak akkor van bajuk ha esel vele..., feltéve persze ha cserélték benne rendesen a cuccokat, mert ha veszel egy 8 éves motort, az lehet ugyanolyan szar, mint egy leélt 20éves...
persze minden használtmotor vásárlásban benne van a riziko faktor...én nem modnom h nem para...de sztem kisebb az esélye...gondolj bele így is ha veszek vmi 2000-res körülit az már 8 éves mocc...és ha meg ien 96...az már 10-en túl...bár ki lehet ott is fogni a jót...majd meglátjuk...
hát nekem a keret nem sokkal lesz több 300enél, úgyhogy én sajnos csak valami 90 körüliben gondolkodhatok.
nya látod ezzel én is így vagyok...h nem akarok 2000-s évjáratnál régebbit venni non...mert nem akarom beszívni...h kidobom a sok lóvét és kapcsukbol service...szeretném elkerülni és akkor már egy fiatalabb gép...ami csak patentebb...bár majd amire futja...de így tervezem...mert elég drágák pl...a 400 bandit ien 93-96-os körüliek is...
Meg azért is sajnálom eladni, mert tudom, hogy rendben van mindene. Aztán most ha veszek valami nagyobb motort, akkor megint kezdjek el mindet megcsinalni rajta. Szóval szeretek motort szerrelni meg minden, csak sokszor idegesítő, hogy jó időben nem tudok menni motoroni mert szar volt, vagy pedig a benzin árát, alkatrészre költöttem. Most akkor egy új motornál megint játszam végig? Nem tom..
Sajna ez felénk is így megy...
nya igen...nekem is jol jönne az a kis plussz azért rá...de ha nem hát nem...igyekszem megoldani és kitartó vagyok
HA egy mód és lehetőség lenne rá akkor megtartanám, de akkor sose gyűlik össze a nagyobb vasra.
hát remélem én is h sikerül összekapnom a megfelelő összeget...igaz lehet csak őszre lex meg...már kb. a fele megvan ...domi- te mindenképp el akarod adni...vagy csak ugy tudsz venni másik gép?
énis ebben reménykedek.
hát könnyebb mondani ...amugy nyugi azon vagyok h nagyobb legyen...remélem idén össz is fog jönni