Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nehogy azt hidd h vidéken jobb a helyzet...sőtt....iszonyat sz*vatósak...meg mindenért kötözkednek, már olyanokért is ami nincs is...nem létezik olyan törvény...és meg akarja magyarázni h az ugy van...pedig BTK-ban nem szerepel...dehát ő a "Rend" Őre ...nekünk pl. a crx-en mindenbe belekötnek,pedig elhiheted minden ok vele...de az nem számít mikor a feka megy a lepukkant össze-vissza tört autojával..se lámpa...se műszaki...se jogsi se papír...azt non lex*rják...de aki fizeti normálisan a biztit...meg mindent...azzal kekeckedni kell...mert én tisztes állampolgár vagyok... erről ennyit...ugyh sztem is vhogy rendszámoztasd le a gépet...nehogy belédkössenek.
Jaja, én is ezt akarom, főleg, hogy idén mégjobban ráállnak erre a témára... Nem akarok kockáztatni, főleg itt Pesten... Vidéken még talán elmenne... talán...
nya igen elég necces rendszám nélkül...én nekem olyan nem is kéne sztem amin nix...a drágaság is azé lett lerendszámoztatva...szeretem mikor minden rendben és nem tudnak a yardok kötekedni
Hát vagy azt, ja. Csak nem igazán látom, hogy lenne eladó...
vegyél 1 rendszámos vázat hozzá
Hát én meg azon gondolkozom, hogy lehet eladom így alkatrészenként az AF-1-et, és veszek egy rendszámosat. Nem akarok fizetni, ha megbukok, itt Pesten meg amúgy is elég nagy a valószínűsége, hogy egyszer kiderülne...
én nagyon bepartyzóttam halljátok,reggel 7kor értam haza addig buliztam rohattjó volt
feri am megy a mito, power,önindito minden műxi,otd mennyi bajuk volt? be kellett fújnmi a relét meg a power csatlakozóját kontakt tisztito sprével pöcc röff a gép,ien minuszba is küllőre indul
Tiszteletem Mindenkinek a legjobbakat kívánom...sok sok moccolással
Boldog Újévet Mindenkinek és 2008ban is további széles utat, balesetmentes közlekedést
BUÉK!
Viszont!
Sziasztok srácok és Elissa, mindenkinek Boldog kM ben gazdag, benzinben olcsó új évet kivánok, senkinek ne legyen semmigond a vassal, meg nem dobja el senki.
csá!
én is nyomtam kb 3éve 1,5évig volt egy klánom a cmmc debreceniek voltak de már azóta szinte nem is játszottam! az a szívás nincs fent a gépen meg cd kulcsom sincs
bakker elmentem de minek? asszony nuku pedig vettem neki ajándékot is mind1, haverok naj 1-2régi ismerős ennyi.. undorító volt az egész szilveszter jobban jártam volna ha itthon maradok és cs-zünk:D szerzek kulcsot ilyesmit... nah remélem nektek jól telt! Buék enyimé a második komment de megmaradt a lé egy superbikére ez a lényeg
Enyém 2008 első kommentje, bibibíííí Mégegyszer BÚÉK!
Jah, tök szar érzés, hogy itthon kell punnyadnom, dehát ez van Amúgy én a Counter-Strike 1.6-ot tolom (elég keményen ), ha megvan neked, akkor nyomulhatunk
hát az nem a legjobb jobbulást!
én is erősen gondolkozok h itthon maradok...
az asszonnyal se vmi jól állunk sőt 99%h ennyi volt, egyik haverom se jön mind a bnőjénél partyzik... úgyhogy max felnézek és jövök haza... nincs vmi netes játékod nyomulnánk egyet
Nekem az elmúlt 12 év alatt ez az első, hogy itthon maradok... De most tényleg szarul vagyok
Látom nem aprózod el
hát én is gondolkozok az itthonmaradáson nem vagyok vmi jól én se közbe jött egy kis gixer.. de eddig még úgy van h meek.. nah mindenkinek jó bulit!
jobbulást....én most értem haza bnőm csini frizut csinált...vacsi...és kezdődik a mulatság
Csőő Én maradok itthon, szarul vagyok...
na go party mek citormér találkotunk 2008ban
Mindet egyszerre
Nah ez lemaradt válogasson mindenki kedvére mit szeretne jövőre vagy akár lehet mind is
Hali!
Nah B.U.É.K.! mindenkinek.. ameddig még tudok írni
nem sok jó van kilátásba az estével kapcsoltba úgyhogy már nemsoká kezdem is az alapozást sztem.. bár először még szét kéne húzni haveromnak a 250etz-t...
motorozásban gazdag új évet mindenkinek