Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugynézki fel vesznek? és,szőrös volt?
örülünk mi is BAZMEEEG
Tűzoltó, vagy katona... Amúgy köszi
drukkolok, mi leszel? :D
Hát nem tudom, én úgy érzem meglesz. Itt nem volt semmi felesleges kérdés, nem voltak bunkók, nincs túljelentkezés, tényleg komolyan vették a dolgot. Persze ettől függetlenül lehet, hogy nem sikerül, de bízom benne. Ahogy mondtad, csak pozitívan
el ne hidd ....az csak egy dolog aztán mondják h majd értesítjük és csesznek szólni...vagy küldik h szakmailag nem megfeleltél...ami kész vicc sőtt olyan is van h előttök az önéletrajzod...de el se olvasták...aztán hülyeségeket kérdeznek...amire ott a válasz az önéletrajzodban persze csak pozitívan
Mondjuk elvileg 2 héten belül kiderül.
Tudom, tudom, ezzel én is tisztában vagyok. De ha már behívtak beszélgetésre az önéletrajzom alapján, az már jót jelent Mindenesetre reménykedem
tapasztalatbol mondom...de szorítok h sikerüljön
az csak egy dolog h te ugy érzed....h jol siekrült...nem megbántani akarlak...csak nya...
El se hiszem, -nem akarom elkiabálni- de úgy néz ki, végre lesz egy fix bejelentett melóhelyem Ma voltam állásinterjún, és úgy vettem észre, elég szimpatikus voltam Most megint van rá remény, hogy lesz moccfelújításra pénzem ÖRÜLJETEK TI IS BAZDMEG
KB...
tudom én h barbár módon rákalapálnád..
Hülyültem te álladék
gondolom te csak rákalapálnád oszt cső
okés
lol ien szarnak csak a naiv gyökök dőlnek be olyan átverés mint a szar.. am meg a tuareg forumba mi a faszomnak hirdecc iet?
Nekem meg a "tolattyúig" va minden a powerhoz. ELektronika és mágnes is. Ha érdekel akkor írj.
Még melegítés nélkül is, csak egy jóóó nagy kalapács kell Úgy 5 kilós Viccet félretéve tényleg rá lehet rakni, mindegyik lendkerékre, szóval hajrá hajrá
Igen jó a lenkerekem köszi a cimet. Valóban lehet rá rakni fogaskoszorut melegitve?
Ha meg van még és eladó akkor légyszi értesíts,előre is köszi.(bodacarstyling@freemail.hu)
Az enyémből minden hiányzik csak a tolattyú van a házban,már így vettem.Meg az elektronikája se jó sztm mert ha összedugom a vezetéket kiveri a biztosítékot.Megkérdezed a pneumatikusat?
Havernak van egy pneumatikus talonba, ő már nem használja, sztem olcsón odaadja...
Milyen alkatrész nincs meg hozzá?
Jó hozzá a mechanikus is. Vagy más néven pneumatikus.
Hali mindenkinek!Tuareg rallyhoz keresek powerszelepet,ha tud valaki segíteni nagyon megköszönném! Az enyém elektronikus volt,de állítólag másik is jó?!