Hát nem tudom, én úgy érzem meglesz. Itt nem volt semmi felesleges kérdés, nem voltak bunkók, nincs túljelentkezés, tényleg komolyan vették a dolgot. Persze ettől függetlenül lehet, hogy nem sikerül, de bízom benne. Ahogy mondtad, csak pozitívan
el ne hidd ....az csak egy dolog aztán mondják h majd értesítjük és csesznek szólni...vagy küldik h szakmailag nem megfeleltél...ami kész vicc sőtt olyan is van h előttök az önéletrajzod...de el se olvasták...aztán hülyeségeket kérdeznek...amire ott a válasz az önéletrajzodban persze csak pozitívan
El se hiszem, -nem akarom elkiabálni- de úgy néz ki, végre lesz egy fix bejelentett melóhelyem Ma voltam állásinterjún, és úgy vettem észre, elég szimpatikus voltam Most megint van rá remény, hogy lesz moccfelújításra pénzem ÖRÜLJETEK TI IS BAZDMEG
Még melegítés nélkül is, csak egy jóóó nagy kalapács kell Úgy 5 kilós Viccet félretéve tényleg rá lehet rakni, mindegyik lendkerékre, szóval hajrá hajrá
Az enyémből minden hiányzik csak a tolattyú van a házban,már így vettem.Meg az elektronikája se jó sztm mert ha összedugom a vezetéket kiveri a biztosítékot.Megkérdezed a pneumatikusat?
Hali mindenkinek!Tuareg rallyhoz keresek powerszelepet,ha tud valaki segíteni nagyon megköszönném! Az enyém elektronikus volt,de állítólag másik is jó?!
örülünk mi is BAZMEEEG