Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah és idommal...és gyönyörű állapotban
ilyen van egy a gargeban...350-es?
Vettem mocit
Ha valakit érdekel még kép valamilyen perevrzió okán akkor cbr forumban fent van az összes
Szasztok...
Végülis, a trafót is meg tudják csinálni ezzel a módszerrel, csak drága nagyon.
De szét lehet szedni, mert ki tudják olvasztani, utána meg visszaöntik.
de az alaplak is ien kakiba van öntve asse nagyon lehet szétszedni nem?
A "fröccsöntött műanyag" az a trafó, és egybe van a gyújtáselektronikával, ahogy Dani mondja. Ha a trafó rossz, akkor az kuka, és elég drága egy új, ha az alaplap rossz, arra 50% esély van, hogy javítható, ha pedig a lendkerék rossz, akkor az is kuka, és "új" kell helyette, mellesleg ez sem olcsó.
meg az alaplap is ien szarba van öntve,abba se lehet csak ugy tekercset cserélni,mint monyuk 1 szimóba
Maga a gyújtásvezérlő a cdi egyben van a gyújtótrafóval, és nem lehet szétszedni mert egybe van öntve...
köszi a rajzot. szerintem sokra nem megyünk vele, a szerelőből kinézem hogy azért ismeri a különböző gyújtásrendszerek főbb elemeit. még amikor beszéltünk magyarázott nekem egy negyedik részegyszégről, valami fröccsöntött műanyagban lévő tekercsről. ilyen rész biztos nincs csak külön kedvtelése szopatni a kuncsaftokat ugye? ha lenne egy kibe*******ott garázsom már rég megbütyköltem volna de ilyen hidegben a tököm fog az udvaron szerencsétlenkedni...
Tényleg? Na, király, nyáron össze kéne futni, nem? Mondjuk, amúgy mindenkivel Idén nem sikerült összeegyeztetni ezt a talit...
nézhetem én ezt akármenynire ez nekem kinai
am valszeg én is speedes leszek újra
Nézd meg jobban
nembaja kiderült az igazság
EZt tényleg bnéztem...
hallod én tom h hogy müxik ezeken a gyujtás ,de erről a rajzrolk én se értem
Ez 100%, hogy 127-es!
A gyújása ugyanaz, mint a 123-asé. Sajnos a 127-hez nincs semmilyen leírás, csak 122/123-ashoz. Amúgy induktív gyújtásrendszere van mindkét típusnak, ami áll egy állórészből, egy lendkerékből, és egy trafóból, ami magában foglalja az elektronikát is. Itt egy kép, hátha segít valamit a megértésében (nem a Tuaregé, csak egy általános rajz!):
ez sztem 127-es block...
amugya gyujtása az ugyanolyan a 123nak és a 127nek is vmi svájci sem gyujtás van ezeken,én se szeretem me volt vele má bajom 1 párszor,meg sokaktól hallottam h szeret behalni ezaz rajta.. nekem 1 alaplap elszállás volt
Bocsánat, a deknije az enyémnek is barna
Vagy ezüst, mint az enyém
tehát 127-es mert fekete, és normál teló van elöl. ez esetben meg tudtok dobni valami infóval a gyújtást illetően?
jah fekete...