Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kussolj ci*ány
hú látom kicsit eltért a téma a tuaregtől.. érdekel h mien lett citrom pegazoja a sárga kockás matricázással? sztem kibaszott jol néz ki,de most nincs kedvem felteni a képeket a telorol,maj ha hjazajöttem,kb éfél körül
és ugyan ki az az 1
4 vs 1 a norma náluk
hat nekem mar voltak helyzetek, de kézzel mindig sikerül elrrendezni...
lila erek nádak erek a motorosok jó emberek
mondjuk eddig nem kellett használnom egyiket se mert velem nem naon kötözködnek mer nem vaok olyan összehúzódó csontrakéta
kösze srácok a megértéseteket...tudtam h a motorosok jó emberek
non helyes
amúgy táskámban nekem is mindig kés, kocsiban ütő, lakásban gázpisztoly. Aki engem vagy a családom bántani szeretné, az rossz lóra tesz..
nya jol van most léptem pestre...most szoltak h tipli van
nya bazzzee... az se semmi
boxer,sokkoló,bicska táskámba mióta ismerősömet leszúrták
nya de tényleg nem offolok tovább...domi thx
Nekünk mindent elmondhatsz
olvasd el adatlap...om...
igen de sokan félnek..és semmit nem mernek tenni...és ez a barát is azt mondta h ugyse tudunk mit tenni...és nálam se kellett több...mondtam neki is h olyan nincs...csak az nem tesz aki nem is akar...csak elfogdja és retteg h a lánya v fia esetleg hazaér e épségben...nekem már rengeteg eset volt...semmit nem csináltam még csak rájuk se néztem...és belémkötöttek...ugye aztán jött a döbbenet...h szembe mertem velük szállni és nem hagytam szó nélkül...mert miért tenném...mikor ok nélkül szemétkedik...
mióta motorozol?
na de vissza a TUAREGhez
talán itt egy kicsit lenyugodtam...bár lelkem mélyén...ááá...lángolok...
sajnos ez olyan dolog amit ha hagyunk (már mint a ci.....ok) akkor befellegzett
nya de ez egy mocc fórum..ugyh kussba vagyok...csak ez most non kijött...és meg kellett osztanom
nya én meg már keztdem tényleg rosszul érezni magam...e miatt...
oké rendben...nekem is volt ien bnőm...aztán a vére megmutatkozott...már bocs...és itt zárjuk is le plíz...nem akarok senkit ujra megsérteni...nagyon hosszu lenne...már annyi kárt okoztak...meg kötözködtek...stb...tényleg hagyjuk...
az általánosítás hogy 10ből 9 ge..i