Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"általánosít" ettől mindig felrobban az agyam ez akkora hülyeség
Nah hát én sem szeretem Őket, de barátnőmnek vagy egy barátnője, tűzbe tenném érte a kezem..
non rossz tapasztalataim vannak...ő meg azt mondja általánosítok...én mondtam neki h jo ő másképp látja oké...tiszteletben tartom...mind1 nem akarok belefolyni mert még a végén ti is rosszakat gondoltok majd rólam
De mert TE szereted őket vagy nem? Mivolt a baj?
de ezt a témát ált-ban kerülöm mindenkinél...de ez most vhogy rosszul sült el
kösze ...hát eddig ő is bírta...
hat azért mondtam mert így van Én amúgy csipázom a stílusod, nincs vele semmi gond, ne aggódj.
hát izéé...nem tudom...de most lehet non szabadszájju voltam...és tényleg sértő voltam...mind1 ...azért kösze ez most jol esett azért...
semmi probl.
Szerintem aki veled össze tud veszni az egy fasz. Te vagy aki mindenkivel kitud jönni amennyire itt lejött nekem.
yah...most non nem kattog az agyam...ienre
ez csak 1 vicc
csak ez most non sz*rul hozta ki magát...ugyh...pfff...
attol nekem is vannak...
így van ez. két fajta ember van:1 aki mindig kimondja mit gondol,2 akinek vannak barátai
mi a fenéért nem tudom tartani a szám..és nem véleményt nyilvánítani...de dühös vagyok magamra egyrészt...márészt meg az van bennem miért ne tehetném...szolásszabadság...lehetne megértőbb...is...én mondtam neki h tiszteletben tartom ....asszem este...nagyot partyzok...
aham, ismerős helyzet
vagyis nem az a lényeg...hanem az h sztem szoba sem áll velem többé a k*rva életbe...
ááá...hosszu...egy non kedves barátommal nem egyeztek a nézeteink..asszem megsértettem,de ő sem volt vmi megértő...lényeg h a kisebbséggel kapcs volt a téma
mert?
nya fasza bár most nem igazán vagyok röhögős kedvemben
engem kioktatott a rendőr, hogy 123 ccm mert rotax 123as a blokk
ááá
Tőllem is mindig kérdik, hogy 600as ugye?