Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

did lánc az jó.. nekem oan volt az etx en régebben,mélg mindig megvan..csak kaptram ezt sszinest, ez rk,de ez is birja
tavaszra vennem kell egy uj láncszettet...mit javasoltok? esetleg did? várom a tapasztalatokat...meg h nektek mien van fenn...
kérlek ne feszegessük a témát
frankóóó öccséém non állat lett...citrom
Egyébként tényleg lehet álltalánosítani, de hidd el a rendes cigányról észre se veszed hogy cigány...
jah,elég fasza lett én má mentem is vele,nagyon brutál
de igy
gyárilag nem tetszett a pegaso di egy elég patent gép lett
jah téleg elmaratt a közös kép de most én nem is voltam bulájozni... csak felnéztem
Kéne csinálni a pegasot , mert megjött a jogsim De eggyenlőre lábra álni nem tudok
Ő a fényképészem Minden bulizáskor csinálunk 1 közös képet ami tegnap elmaradt
de ez nem az én motorom citromé..csak én szoktam fényképezni
fire minden elismerésem sztem is fasza lett
én is most kezdem szétszedni az eményem itt ott felmatricázni stb
na itt vannak a képek,sztem jó lett
0kw os a hyo? maygarul 1 bicikli,csak tolni lehet
jaja igazad van. Nem tom mért ez a 15 rémlett. Amúgy az a helyzet nekem is 18 van beirva sajna.
Nem basznak meg érte?
11 kW, 15 LE...

De a legtutibb, ha nincs beírva semmi Akkor teljesítményadót sem kell fizetni.... Énsem fizetek az aprilia után
phisoo-thx...hímnemű amugy az illető...de azota sem tudtam elérni...a csajok meg tudják h hogy állok ehhez a témához
most értem haza...nya hol a kép a pegorol?fire ...
képk ink hnap,fáratt vok nagyon
miva?
Csak vicceltem amúgy Elissa, amúgy nyugi, biztos sikerül majd megbeszélni a barátnőddel ezt. Ha tényleg jó barátok vagytok, akkor ilyen kis hülyeség miatt csak nem lesz örök harag.