Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

attól függ hogy a forgalmidban hany kw van irva. Ha 15 kw akkor mehetsz ha több akkor nem.
Tuti?
mert már basztak meg
lehet
Hello mindenkinek, most vettem 1 125-ös tuareg windet, rendszámos és az lenne a kérdésem, hogy A1-es jogsival lehet menni vele?
mert a kertbe szoktatok vetni?
tavasszal nem kell legalább ásni
nem szántotta fel a kertet?
hihi yaya jó csávó ez a Miki Bá
felétek iennel jár a mikulás? lecserélte a lomha rénszarvasokat, iennel vereti neki lappfölrdől
simán
Bolondja lennél egy ilyen jézuskának....?
Ez ám a tutiii MXV 450 powa
tele....
Jah és Remélem nektek is telirakta minden földi jóval Miki Bá a csizmát
hát azt bíztos h a jó társaság is elengedhetetlen ...amugy meg rengeteg jó mocc van...kinek ez-kinek az...de én non szeressem aprilia... ...bárki bármit is mond róla...
500as 2t-k elég brutálok
A szomszéd srácnak volt egy kawa kx 500 megépítve utcára, na az derék volt, mikor kinyított a power azt hittem kiszakad a kezem. Mentem vele vagy 1/2 órát, utána kezem lábam reszketett, az adrenalin meg a fülemen habzott ki brrr..... Kegyetlen volt.
Jóó mondjuk van sok nagy állom. Motorostalálkozón elvittek egy kört egy 1000 gixerrel éjszaka, hát azt hittem összeszarom magamat, de jöhetne bármilyen supermoto legyen az egy drz vagy egy aprilia, odavagyok a kawasaki kle ért, a kawának a zx12 je valami őrült, de az a lényeg legyen bármilyen gép, hogy mindig legyen egy jokis banda akivel lehet jót motorozni..
Dominak van igaza!
SXV 550-et a népnek
Én ültem rajta motorkiállításon Érdekes volt, bár lehet, csak meg kell szokni
jóó beismerem a nagy állom nekem is egy Duke, de erre egy darabig nem fog sor kerülni...
igazad van további szép estét...
KTM
Aprilia Powa...Ennyi....
ne montam h megvetem az endurozást,crosst..sarazást iesmit.. szeretem én azt is.. de azé a supermoto az az isten... a városba rajolni vmi ien fain ktm el.. áh...