Én nem foglalkozok vele... Mert az A1es jogsihoz nem nyúlhatnak. Ez olyan érted, hogy van motor jogsid, de autó nincs és autót vezetsz. Az A-dat nem veszik el, de autótól eltíltanak. Eltíltanak a nagy Atól fél évre, lexarom, van 2 évem addig. Kiszab max 10.000Ft bírságot. Fellebezek és ennyi. Lesz 5 ennyi. Csak az a gáz, hogy másodjára már visszaesőnek minősülsz
Lehet igazad van. De ha a motor az ő nevén van akkor és nincs keresete, akkor annyit tud csinalni, hogy feljelenti, pénzbüntetést nem tudnak kiszabni, max elveszik a jogsiját egy hónapra, még pontot is csak eggyet adnak érte. De igaz hogy ha lesz ra lehetősége, akkor csinalja meg a jogsit, és nincs több probléma...
Mégis kb mennyi az a mellékes amennyiért átírnák a kw-ot, mert most per pillanat 1 fityingem sincs . Tényleg 125-ös átírás meg eredetiségvizsga meg műszaki ilyenek mennyibe kerülnek?
hali
elissa az én forgalmimba meg 8 kw van beleirva
ami faszság mert akkor elvileg 15 loerö lenne de hol annyi
36 pacika szal nekem is megvan mahinálva a papiros
yaya saját zöldségeknek nix párja...jo kis paradicsom...paprika...saláták...nyami nem ám a bolti amit kitudja kukutyinbol(esp,gr...) hoznak be...és mien vegyszerekkel kezelt... saját termesztés az igazi bazze
ha van rendszámos meg valamilyen jogsid akkor nem lesz baj, szerintem, ha meg feljent max azért tud, hogy nem érvényes a kategóriád, és kapsz egy 10000es csekket, mivel gondolm nem keresel megfellebezzed es kész...semmi nincs
akkor bukó van, mert a1 es jogsival nem használhatod. Ezt ugy szoktak megoldani hogy eredet vizsgakor némi mellékest adsz és átratod a kw ott kisebbre, de ugye akkor újra műszakizni, meg átiratni meg minden.
elissa az én forgalmimba meg 8 kw van beleirva
ami faszság mert akkor elvileg 15 loerö lenne de hol annyi
36 pacika szal nekem is megvan mahinálva a papiros