Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi 2személlyel is nyomattuk elég fasza 650es hondával is kerekeztünk má citrommal
mi is csináltunk egy vidit nyáron ilyen hil climb feelingel egy két rész
csak még nem tettem fel nem tom hogy tetszene
na az fasza
én aszfalton hülyültem a sárkánnyal 2 esbe voltam fordulaton tartottam azt odarántottam neki egykero egyböl majdnem hanyatt vágott a kis rohadék
nem sokat kerekeztem vele
Ne tessék ezt komolyan venni
nekem nem muszály,én nem estem le 1kézzel se,meg nem is sikitoztam mint rafajXD
2 személlyel kerék alap Majd baszunk rá v.mi lábtartot hátra
no igen...
Szemét? Hát kinek mi...
a 2személlyel 1kerekezős amit multkor csináljunk? az fain volt,hogy végigtoltuk a gátat keréken 2személlyel és még le se estem pedig 1kézzel kapaszkottam csak
upsz... remélem nem vészes a karc...sámson-defekt ...
Okés , majd rakok fel vidit , van 1 egy pár darab de csak telefonnal van felvéve , azt meg nem szeretik
Háát el vagyok havazva rendesen.. Suli, meg suli stb stb..
Hyo várja a nyarat... Sajnos kb 1 hónapja felborítottam, így egy kb 3 cm hosszú karc lett rajta... A szívem megszakadt... Mondjuk ahhoz képest semmi nem történt, hogy felborult...

Ma meg szép nagy defektet kaptam a simsonnal...
Hát nem tudom, volt ott már sokminden, hiperkarma, kowalsky, kispál, meg hasonlók, igazából csak ezek érdekelnek, a többi szemét nem
Na ezt jól megmondtam...
Bár mondjuk ZP-ben mondjuk inkább RnB megy legtöbbször.
Például, hogy csak nyáron működik...
thx
ZP vel vannak bizonyos problémák most...
Kashmir, Kultiplex, Tabu, ZP, stb
citromm majd a pegaso supermotyorol rakhatnál fel valami vidit
oho! elszabadulnak az indulatok
nah már megint vita , amugy nem vitázni akarok de xlzx nekem is beszoltál 1x mert a videodnak nem volt hangja és irtam hogy nincs hangja a videonak! erre te nem tudom mire vagy kemény a szar staroddal , te szánalmas kis pöcs! Ezt mire véljem? Elkapott az ideg mikor megláttam....
Mi tart vissza?
Egyszerűen le tudnánk rendezni a vitát, tudom hogy hol lakik, és ő is tudja hogy én hol lakom...
Én tudom milyen egy jó buli...