na az fasza
én aszfalton hülyültem a sárkánnyal 2 esbe voltam fordulaton tartottam azt odarántottam neki egykero egyböl majdnem hanyatt vágott a kis rohadék
nem sokat kerekeztem vele
a 2személlyel 1kerekezős amit multkor csináljunk? az fain volt,hogy végigtoltuk a gátat keréken 2személlyel és még le se estem pedig 1kézzel kapaszkottam csak
Háát el vagyok havazva rendesen.. Suli, meg suli stb stb..
Hyo várja a nyarat... Sajnos kb 1 hónapja felborítottam, így egy kb 3 cm hosszú karc lett rajta... A szívem megszakadt... Mondjuk ahhoz képest semmi nem történt, hogy felborult...
nah már megint vita , amugy nem vitázni akarok de xlzx nekem is beszoltál 1x mert a videodnak nem volt hangja és irtam hogy nincs hangja a videonak! erre te nem tudom mire vagy kemény a szar staroddal , te szánalmas kis pöcs! Ezt mire véljem? Elkapott az ideg mikor megláttam....
csak még nem tettem fel nem tom hogy tetszene
én aszfalton hülyültem a sárkánnyal 2 esbe voltam fordulaton tartottam azt odarántottam neki egykero egyböl majdnem hanyatt vágott a kis rohadék
nem sokat kerekeztem vele
Hyo várja a nyarat... Sajnos kb 1 hónapja felborítottam, így egy kb 3 cm hosszú karc lett rajta... A szívem megszakadt... Mondjuk ahhoz képest semmi nem történt, hogy felborult...
Ma meg szép nagy defektet kaptam a simsonnal...