Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá maxi
nikasilt azér találták ki,h a hengerkopást kiküszöböljék,ezér lett kifejlesztve ebből adódik,h valszeg nem kopik,ha má 1× hasznmálják,és anyit szarakottak,h kitalálják.. csak század miliket kopik,anyira kicsit,h észrevehetetlen... hogyha karcos,szokták hónolni,az anyi,h felpolírozzák,és 0.1 milivel vagy menyivel lesz nagyobb a furat,nagyon picivel nő,ezér van a nikasilos hengerhez A,B,C,D méretű dugó ,értelem szerüen az A méret nem volt hónolva,B 1× hónolt stb... szval vegyél új dugót, ami lehetőleg ne mozogjon oldalra többet,mint lefele,és ak jó lesz az
hello!
nah nekem meg alakulgat a motor.....kézvédő feltéve, kerék a helyén, karbi is feltéve......már csak a holnapot kell emgvárnom, hogy hozzák a hátsó főfékmunkahengerhez a gumi karmantyút, és akk össze tom rakni teljesen......
am valaki nem tudja, hogy a nikaszilos henger kopik e? mert most azon gondolkoztam, hogy lehet, elég lenne egy új dugó, és akkor is meglenne legalább egy 10es kompresszió......
szerintetek kopik a nikaszilos henger? mármint a nikaszil az egy vékony réteg a hengerfalon.....pár tizedmiliméter......ha az kopik attol még illene, egy új dugóval 10es kompressziónak lennie? a gyári kompresszió az 11
mi ez a nagy zöld ellenesség? szégyeljétek magatokat
ak má gs 500 sor2es
jók a kawák mit bántod má... azzal a 2t kawáwal meg mit akarsz má, leeszi a fejedet..mire bemelegíted megeszi a fél tankot... haverom kereszapjának van zx9r re,az is 10év körül van, de szép álapotba,monta,h nagyon jó kis gép semi baj nincs vele,és isteni hangja van... fogyasztás 4.2 140es utazóba,ami azé nem rosz egy régebbi karbis mocctól... és megy mint a veszedelem..nekem bejönnek nagyon a régi kawák
üzemi hőfok? 3perc szabájzás után
Helooo
Na igen ... régebbi kawákról én sem hallottam sok jót... igaz rosszat sem . Na csak arra akarok rávilágítani hogy pl a yamahánál is ott egy blokk a régi XT és TT-kben ami volt azt mondják kiforott időtálló jó konstukció, nem is változott sokat... akkor ott vannak a Suzukinál az 1200 es Bandit blokk ami a régi GSX-R ekből való... na azt is rengetegen dícsérték és hogy mennyire jó konstrukció volt arra az példa hogy csak az euro 3 as norma miatt változtattak rajta.... Na ezek után mondjuk Kawáról még 1 ilyen történetet sem hallottam... ez lehet csak az én hibám de kitudja... régi kawát én nem vennék az tuti ... újat azt már inkább de attól is tartok kicsit mondjuk ez az új széria ER 6 N , ER 6 F , Versys elég jónak tűnik... csak így is legyen remélem érthető azért
Na hát az én álmom is egy kawa, de ebből a márkából ez az egyetlen amit kell
Csak az a baj, hogy így terjed a rossz pletyka.. Hozzáteszem, énis csak hallomásból tudom, hogy a régi Kawák szeretik az olajat! DE ezt nagy Kawa hivők biztos nem tartanák oylan vészesnek :)
Elvégre a szerelem, az szerelem :D Énis elnézek mindent a motornak :)
De az is Kawa.
És ha visszanézed akkor láthatod h alapból két indulóm van mostanra a Yamaha XT 660 ill. a Kawa Versys 650.
, csak hallok dolgokat, meg úgy nem szimpi és kész
hát de most nem újról volt szó , kawát nem vennék, persze van egy kivétel, az álmom, a kawa h2
Jut eszembe hány is volt neked belőle h ennyire ismered
No azért az új Versys se annyira a garázsba való.
Tudtommal alapból is olajzabáló, hátmég, ha kopik!
hát egy kawasaki másra nem jó , leszámítva persze a h sorozatot, az az egyetlen jó kawa
Nem a garázsban akarom nézegetni.
nem azt mondtam hogy kérdezz
Miért is?
vegyél egy cb 500at
Ez típushiba náluk vagy csak a kopástól van?
Nemtudom... Az olajfogyasztást meg onan, hogy észreveszed, hogy csökken a szint! Sajnos vétel elött nemnagyon :)
Halló valaki van még itt ?!?
Ezt honnan tudom meg? Füstöl? Kb. mikorra éri el az üzemi hőfokot?
Bocs, csak most kerültem errefel.. Szóval fioggalmam sincs, hogy megy, mert jóesetben hétfőn viszem haza :D

Egyébként, még mindíg eladó az aprilia! : http://www.hasznaltauto.hu/ker...